Melyik Magyarország legmagasabb tengerszint feletti magasságon elhelyezkedő buszmegàllója?
Figyelt kérdés
Feltéve, hogy az nem Gyöngyös közigazgatási határán belül fekszik! (Azon belül a Kékestető, Mátrai Gyógyintèzet.)2022. ápr. 21. 10:49
1/7 anonim válasza:
Mecsekszentandrás, Széchenyi utca (magasság: 637m)
2/7 anonim válasza:
Fejlődik a gyerek, már nem a távolságok érdeklik:D
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem ugyanaz vagyok 🤭
Csak ha már végigkérdezte az összesmegyét minden kombinàcióban, akkor gondltam keressük meg a magasság szerintit is 🤭
2022. ápr. 21. 10:57
4/7 anonim válasza:
#3 Nincs még meg az összes megye! Ha jól számoltam, 5 hiányzik.
5/7 A kérdező kommentje:
#4:
Akkor még van remény 😀
2022. ápr. 21. 10:59
6/7 anonim válasza:
Jöhetnek ugyanezek a megyés kérdések vasútállomásokra is 😉 Legyen teljes a lexikon 🙃
7/7 anonim válasza:
"Melyik Magyarország legmagasabb tengerszint feletti magasságon elhelyezkedő buszmegàllója? Feltéve, hogy az nem Gyöngyös közigazgatási határán belül fekszik!"
Ettől nem igazán lesz nehezebb a kérdés, Galya ugyanis Mátraszentimréhez tartozik.
Szóval a válasz: Galyatető Kodály Zoltán sétány, 934 méter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!