Melyik Kozármisleny két egymástól legtávolabbi buszmegállója?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 14:54
1/23 anonim válasza:
Már épp hiányérzetem volt ma... :-D
3/23 anonim válasza:
Én hülye, azt hittem, ha elfogynak a megyék, végre nyugtunk lesz. 3600 település van, ha jól tudom. szóval néhány évre el vagyunk látva.
4/23 anonim válasza:
Az egyik megálló a THE_BOYY italbolt előtt van, a másik megálló a Csősz Sándor utcánál.
5/23 anonim válasza:
#1-3 Ezt a kérdést bizonyosan nem az a kérdező tette fel, aki végigkérdezi a megyéket. Hanem egy troll, gondolom olyan, aki korábban viszont a leghangosabban ekézte a megyés kérdezőt...
7/23 anonim válasza:
Mert a megyéket kérdező nem troll? Meg a szomszédos falvakra kérdező sem?
8/23 anonim válasza:
A megyéket kérdező következetesen a megyéket kérdezi, és értelmes a kérdése. Ugyan feltehette volna egy kérdésben is az összeset, az egyszerűbb lett volna (ugyanakkor a szabályzattal, miszerint ne kérdezz egy kérdésben több dolgot, lehet, hogy ütközik). Én nem mondanám trollnak. Aki ezt a kérdést feltette, meg a megyéken kívüli többi ilyen buszmegállós kérdést köztük sok több nagyon idiótát), az már egyértelműen troll.
9/23 anonim válasza:
8: ha nem troll, akkor viszont valami pszichés defektje lehet....
10/23 anonim válasza:
Tök mindegy, ki az igazi elkövetője ezeknek a kérdéseknek. A gond azokkal van, akik komolyan veszik, és elkezdenek utánajárni, majd nagy büszkén beírják az eredményt. Ők etetik a trollt, ezáltal cinkostársak lesznek. A legjobb, amit tehet az ember, hogy elvicceli ezeket a kérdéseket.
Ha naivak és jóhiszeműek vagyunk, és feltételezzük, hogy ő nem egy troll, akkor sem szabad komolyan válaszolni neki, mert ezáltal megtartjuk a hülyeségében ehelyett, hogy rávennénk őt arra, hogy saját maga járjon utána a válasznak. Aki nem tud utánajárni, az egy funkcionális analfabéta, vagy ami rosszabb, hogy nem is akarja tudni a valódi választ, csak pontokat gyűjt. A kategória toplistát elnézve, csupán a pontvadászat lehet a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!