Vonatokon hány álomásoként és hogyan szippancsák le a szenyvízet a véce lefojóból és töltik fel a tartájokat ívóvízel?
Figyelt kérdés
még soha nem látam iet hogy működik?2022. ápr. 29. 22:01
11/17 anonim válasza:
Elhisszük, hogy vidéki vagy, de azért a 8 elemit csak ki kellett volna járni.
12/17 anonim válasza:
12: szerintem kizárt, hogy ezt ne szándékosan csinálta volna...
Vagy ha igen, akkor 90++ éves, és négy "polgárit" végzett. :-DD
13/17 anonim válasza:
A 90++-osok helyesebben írnak. Még akkor is, ha beleszámoljuk, hogy nem találja mindig el a betűket.
14/17 anonim válasza:
Végállomáson, tartózkodás, fordulóidő alatt. Többnyire akkor, amikor az érkező utasok már rég leszálltak, de még fél óránál is több idő van indulásig. Ilyet (így kell írni a szót) sokszor amúgysem a vonatfogadó vágányon csinálnak, hanem valami félreesőbb helyen, ahol ki van építve az infrastruktúra a tartályokhoz.
15/17 anonim válasza:
Ien lefojó és tartáj szippancsák ivóvízel álomásonként a szenyvizet.
Sose próbáltál még magyarul írni?
16/17 anonim válasza:
A tar táj az olyan mező, ami kopasz?
17/17 eddiboy válasza:
#6: "A kézmosó víztartályát sem töltik fel, mert az lehet, hogy van, de már évek, évtizedek óta használhatatlan." - Ez így nem teljesen igaz, én szoktam találkozni működő kézmosóval pottyantós vécében is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!