Hogy lehet BP-re villamos/buszjegyet venni? (Olvasd tovább!)
Tudom, így furcsa a kérdés, de a probléma az, hogy Nyugat-Európából jönnék vonattak MO-ra, és BP-en át kell menni a Keletiböla Délibe vagy a Nyugatiba villamossal vagy busszal.
Viszont az elözö években is problémás volt, hogy nem lehetett sehol jegyet venni, a pénztárak zárva voltak, mert nem megfelelö idöben jártunk arra. Bliccelni meg nem annyira érdekes, nem az én stílusom (lenne)
A kérdésem arra irányul, hogy lehet-e valahogy innen venni jegyet, online, vagy telefonra, hogy ott ne kelljen emiatt stresszelödni.
Elöre köszönöm, ha segít valaki.
Nem tudom, mikor jártál itt utoljára, de már évek óta teljesen normálisan használható automatahálózatot építettek ki. Eléggé stresszmentesen lehet jegyet venni.
Vagy:
De nem is értem, hogyhogy nem találtátok meg az automatákat... Nem pénztárt kell keresni. Még a buszmegállók többségében az utcán is van jegyváltó automata.
Köszi a válaszokat.
Elnézést, de külföldön élöként nem igazán ismerem a helyzetet, itt más a rendszer.
A linkeket külön köszönöm, sokat segítettetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!