Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az utazásra nem alkalmas...

Az utazásra nem alkalmas állapotban lévő egyének által összepiszkolt üléseket hogyan takarítják?

Figyelt kérdés
Nem akartam csúnyábban fogalmazni, de a felháborító napokban történt és számos, velem megtörtént gusztustalan eset után merült fel bennem, hogy amire ülünk, azt hogyan takarítják, takarítják egyáltalán (pl combino) ? Tekintve, hogy sokszor valami szövetről van szó. És most akkor jogvédők kíméljenek, csak a tények érdekelnek.
2022. ápr. 13. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Néha napján talán takaríják
2022. ápr. 13. 08:30
 2/6 A kérdező kommentje:
De hogyan? Elképzelni nem tudom, le lehet venni azt a felső szövetet?
2022. ápr. 13. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
sehogy, majd a következő figyelmetlen utas beleül, és a tisztítás pipa..
2022. ápr. 13. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as, ez baromság. Szövetekre alkalmazható fertőtlenítőszert használnak. A heti takarítás része , a napiba nem mindig férne bele.
2022. ápr. 13. 09:17
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es hogy kell ezt elképzelni? Ráfújnak valami habot, majd leporszívózzák?
2022. ápr. 13. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont így. Lehet bérelni is ilyen ipari tisztítókat. Samponos vizet nyomsz a szövetbe, állni hagyod majd a gép másik végével kiszívod belőle. Ilyen sötét, fekete trutyit szív ki. Legalábbis amikor én egyik régóta rosszul tárolt szőnyegen próbáltam ki. Majd hagyod, hogy teljesen megszáradjon, jól szellőztetett helyen. Gondolom kinyitják az összes ajtót villamos esetében.
2022. ápr. 13. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!