Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha bérletet veszek csak a...

Ha bérletet veszek csak a nyugtát kapom meg és a bérletet a buszon kell kérnem? FONTOS!

Figyelt kérdés

Ma vettem életem első buszbérletét, de csak a nyugtát kaptam meg...én meg, tudom nagyon égő, de azt hittem rá hogy az a bérlet(még életemben nem volt bérletem, nézzétek el) és csak itthon kezdtem el gondolkozni hogy ezzel bárki utazhatna aki diák, mert semmi adat nincs rajta...közelről még nem láttam bérletet de gondolom azt ki kell tölteni az adatainkkal, legalább a nevünkkel.

Ezt, hogy talán a buszsofőr adja, csak a megnyugtatásomra találtam ki, mert most nagyon berezeltem. Vagy ha holnap viszamegyek és mondom hogy nem adtak bérletet és bemutatom a nyugtát akkor kaphatok, úgy, hogy ne kelljen mégegyszer kifizetnem?

Lécci segítsetek!

2010. szept. 13. 20:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pannon volán. És nincs lepecsételve a nyugta.
2010. szept. 13. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy mégis a nyugta a bérlet. A MÁV-nál is egy sima vonatjegyre hasonlít, úgyhogy nem zárható ki. Írd meg a Volán társaság nevét.
2010. szept. 13. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Olvasd el és remélem megnyugszol:

[link]

2010. szept. 13. 21:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Pannon volán, vagy kellene részletesebben is, mert olyanról nem tudok. De ahogy látok másokat bérletet felmutatni, az nem így néz ki szerintem. És nem furcsa hogy nincs rajta semmilyen személyes adat?
2010. szept. 13. 21:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Húú, azta:) Köszönöm szépen! Nagy kő esett le a szívemről:D Köszi mindkettőtöknek! Már tényleg csak annyi, hogy elvileg ha nincsenek rajta adatok, akkor honnan tudják ellenőrizni hogy csak én utazok vele?
2010. szept. 13. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!