Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Bzmot motorvonatokon van wc?

A Bzmot motorvonatokon van wc?

Figyelt kérdés

2022. márc. 10. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Amikor azt veszed észre, hogy egy gyakorikerdesek.hu egyik alapvetően nem retardáltakkal teli kategóriájában van egy vagy két kérdéscsoport, ami zavar, akkor azt hiszem, eljött az ideje, hogy keress magadnak valami értelmes elfoglaltságot: vonatozz vagy buszozz ismeretlen vonalakon; bombázd fejlesztő jellegű javaslatokkal a MÁV-ot; takaríts ki szerelvényeket.

Persze tudok javaslatokat adni a tömegközlekedésen kívül is: sakkozz, aludj, csajozz.

Semmi baj a megyés kérdésekkel.

2022. márc. 10. 21:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok se a megyés, se a városi buszon van-e wc kérdéseknek a szerzője. Megyek a napokban majd BZ-vel, és ezért érdekes számomra a kérdés.
2022. márc. 10. 21:59
 13/15 anonim ***** válasza:
A MÁV-Startosokban van, a HÉV-esekben nincs, de azok jelenleg nem közlekednek normál utasforgalomban.
2022. márc. 11. 06:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Megyéssel ki lehetne tolni, meg lehetne válaszolni az összes megyére egyszerre 😉
2022. márc. 11. 17:08
 15/15 anonim válasza:
Bakony IC Halbi kocsiján a legjobb a WC. Főleg Szombathely után kakantani a legjobb telifosod a várost. De Székesfehérvár és Bp közt a Velencei tói városoknál is nagy volt. Egyszer pont egy átjárónál húztam le és aztán láttam hogy belement egy autó a kakiba
2022. máj. 11. 09:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!