Győr-Moson-Sopron megyében melyik két buszmegálló van egymástól a legtávolabb?
Vajon melyik megye lesz a következő? Borsod? Csongrád? Vas?
Izgalmas kérdések ezek.
De az is lehet, hogy a kérdező húz egy váratlant és a következő kérdés az lesz, hogy mi Szlovákiában a szobránci járásban a két legtávolabbi buszmegálló, esetleg a magas magánhangzóra végződő magyarországi települések közül melyik kettő buszmegállója van a legtávolabb egymástól.
De ha már benéztem, valaki válaszolja meg a kérdést is, hadd okosodjunk.
Én továbbra is szívesen válaszolok, engem is érdekel ez a kérdés. Ha nem tetszik, egyszerűen görgessetek tovább , kérlek!
Fenyőfő, községháza - Ágfalva, autóbusz-forduló , 143,9 km, 4:48 óra.
Látszik, hogy némelyik válaszolónak fingja nincs a hazai oktatásról, jelen esetben a földrajzról.
Amilyen ostoba az iskolai földrajzoktatás felépítettsége, illetve silány a gyermekanyag, a tanárok annak is örülnek, ha a gyerek a saját megyéjét ismeri, ha egy szomszédost is tud mondani, már ment is a csillagos ötös.
Az pedig, hogy ismerjék távoli megyék legfélreesőbb falvait, még jóval magasabb szinten sem követelmény.
Busz-, vonathálózatról és egyéb infrastruktúrális kérdésekről meg végképp nem esik szó, pláne nem általánosban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!