Győrből szoktak (vonattal) ingázni Bécsbe? Vagy az már túl nagy távolság lenne egy munka miatt?
Hááát, azért szállnak fel elég gyakran olyan alakok (többnyire hordában) a vonatra akikkel még fényes nappal se szeretnék összefutni a nyílt utcán, nemhogy egy zárt vonatban. Ilyen hosszú távon meg elég gyakran előfordul, én elég sokat utaztam vonattal ekkora távot, elég gyakran találkoztam ilyen alakokkal.
Úgyhogy de, az autózás ha a fejed tetejére állsz is nyugisabb.
11-es, ne viccelj már, magam is járok arra eleget vonattal, ritkábban autóval. Olykor tényleg van egy-egy hangosabb vendégmunkás brigàd, de akkor az ember odébbül. Ehhez képest meg az autópályán minden egyes alkalommal észnél kell lenni.
NB. téged nem akar itt meggyőzni senki. A kérdezőt viszont érdemes segíteni a minél objektívebb szempontok szerinti döntéshozatalban. Ebben nem segít, ha kitalálsz random indokokat és felnagyítof azok jelentőségèt a saját szubjektív véleményed alátámasztàsa érdekében.
12-es én leszarom hogy a kérdező mivel utazik tőlem akár sétálva is mehet,
Attól még autóval utazni sokkal jobb,kényelmesebb,biztonságosabb,ls pihentetőbb mint a vonat.
Biztonságosabb? A vasút a légi és a vízi közlekedés mellett a világon a legbiztonságosabb, utasok testi épségére is kiható vasúti baleset az országban utoljára 2008-ban volt, Monorierdőn. Ehhez képest halálos közúti baleset nélkül egyetlen nap sem telik el kb. még megyei szinten sem, nemhogy országosan. Hogy is lehet akkor biztonságosabb az utóbbi?
Elhiszem, hogy neked nem megterhelő órákon keresztül 110%-on az utat figyelni, ráadásul nem is fárasztó, de hogy ez így pihentető(bb) lenne, az baromság. Nem lehet pihentetőbb a teljes odafigyelés az alvásnál. Ez már az emberi test törvénye. Vagy robot vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!