Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kb.200 km-re busszal vagy...

Kb.200 km-re busszal vagy vonattal olcsóbb menni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 3. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

A volán és a MÁV ugyanazt a hatósági díjszabást használja, így árban azonos.

Dönts a kényelem, eljutási idő alapján.

(Én ilyen távra 100% hogy vonattal mennék még akkor is, ha netán át kell szállnom, vagy hosszabb. De ez szubjektív.)

2012. júl. 3. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Így van. Én is a vonatot ajánlanám, buszon elég kényelmetlen.
2012. júl. 3. 23:18
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. júl. 4. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Busz legtöbbször légkondis, vonat nem. Győrbe mindig busszal mentem, ameddig lehetett, most utazhatok a fantasztikus fullasztó MÁV -val, az úgyis "színvonalas szolgáltatás". Egyértelműen buszt ajánlom.
2012. júl. 8. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Bezzeg mennyivel jobb volt, amikor a Kisalföld Volán busza ledöglött a Kosztolányin, utána az egész buszt átterelték a másikra, és álló utasokkal autópályán több mint 2,5 óra alatt sikerült végigvonszolni magunkat Győrig. Hmmmm olyan kellemes nosztalgiával gondolok vissza. Klíma? Igen fel van szerelve a busz tetejére, de beindítva talán utoljára a szervizben volt...

Bezzeg az a mocskos szar MÁV klímás vonatokat közlekedtet személyvonatban ami 2 óra alatt megjárja az utat... Vagy gyors, ami 1:45 vagy IC ami 1:30... Hát igen, ez a színvonalas szolgáltatás... :)

2012. júl. 8. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Azt már meg sem említem, hogy a nagy komfortos E95-ösön a nyakamban van a lábam, a vonaton még a személyen is kinyújtom a lábam, és ha olyan kedvem adódik elmegyek WC-re. Hm, a busz valóban sokkal kényelmesebb :)
2012. júl. 8. 13:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Heti 2x ingáztam oda-vissza, nekem mindig ment a klíma és egyszer sem sikerült lerobbanni, egyszer dugó volt, a szokásos 10-15 perc sietés(!) helyett pontosan (menetrend szerint) érkeztünk meg.

Amúgy ha neked annyira nem tetszett a busz, vonat ment mindig, bármikor nyitva állt előtted a Keleti/Kelenföldi/Déli pályaudvar ajtaja.

2012. júl. 8. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:

A személyvonatok valóban tűrhetőek valamennyire, de azok legjobb esetben is két óránként mennek, és sokszor még annál is ritkábban.

A busz menetideje Győr Buszállomás-Bp. Népliget között 1:35-40 óra volt (vagy IK398, vagy MAN Lion's Coach vitt, mindkettő WC -vel és egyéb Nyugat-Európai komfortelemekkel felszerelve).

2012. júl. 8. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Félreértés ne essék, 4 éve bérlettel vonatozom.

Akkor az életben egyszer először és szerencsére utoljára (főleg mert szerencsére megszűntették) próbáltam ki a buszt.

Soha többet. Soha soha soha.

2012. júl. 8. 21:31
 10/11 anonim válasza:
Busz olcsóbb. Sokkal. :)
2014. okt. 7. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!