A taxisok az ilyen visszatelefonálásnak örülnek, vagy nem kellett volna visszahívni?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap (23-án) Miskolcon voltam, és elég messze voltam a vasútállomástól, nem tudtam, hogy hol kell menni a vasútàllomásra, mivel Debrecenben lakom, 20:37-kor indult a vonat, fél 8-kor felhívtam egy ottani taxit, hogy egy gépkocsit kérek a Zenta utcs elejére 20:00-ra. Viszont jött egy villamos és az kivitt egyenesen a vasütállomásra. A villamosról újra felhívtam a taxi társaságot és kértem, hogy ne menjen ki a taxi, mert felszálltam egy villamosra. Azt mondta a nő, hogy köszöni, hogy szóltam.
Valójában nem kellett volna visszaszólni, mert magában lehet szidott, vagy valóban örűltek neki?
Csak, mert már máskor is volt, hogy közben buszra szálltam és nem kellett mégsem a taxi.
2022. febr. 26. 22:49
11/13 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést. Tök evidens, hogy lemondjuk a szolgáltatást, ha nem tartunk rá igényt mégsem.
12/13 anonim válasza:
Jól tetted, hogy lemontad, a taxisról levették a címet, és hamarabb kapott egy újabbat
13/13 anonim válasza:
7-es, 6-os válaszoló vagyok. Köszi, megy az értő olvasás, csak félreolvastam telefonon, úgy véltem látni, hogy az állomáshoz érve hívta őket. Bocsi, kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!