Metróban lehet kerékpárt szállítani? Ha igen, akkor az úgy működik hogy leviszem a lépcsőkön kézben és a kocsiba anélkül be lehet tolni hogy az emberek kiakadnának? Jegy kell neki?
A 4-esen volt tervben, de szigorúan csúcsidőn kívül.
Mozgólépcsőn elvileg tilos, a lifttel kell levinned.
4# zseniális ötlet!
Köszönöm szépen hogy felhívtad a figyelmemet rá 😃
Ui. csak a gyengébbek kedvéért: nyilván beteg a bringa.
Már be is mutathatod nekünk, hogyan is kell pontosan Újpestről Kőbányára, vagy éppen Ráckevéről Ferencvárosba tekerni.
#6: miért ha már 2 km felett van a táv azt nem lehet biciklivel megoldani?
Én Óbudáról gond nélkül eltekertem nagyon-Dél-Pestre, pár sarokra volt már csak Gyál, meg vissza.
Amúgy ha hibás a bicaj érdemes inkább keresni egy szervizt a közelben.
De, nem azt mondom, én is szoktam nagy távokat tekerni (30km+). Csak valahogy érdekes, hogy az esetek többségében azok kritizálják a városi tömegközlekedésen (pl villamoson) való kerékpárszállítást, akik soha életükben nem ülnek kerékpárra, hanem autóval mennek.
#8: az a baj, hogy a TÖMEGközlekedésen nem fér el a canga.
Nyilván lehetne szabályozni, hogy mikor viheted, az egyirányú utcákba szemből behaját péltáján okulva a legtöbb bicajos telibe szarná, és ingázáshoz is a BKV-t használná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!