Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Metróban lehet kerékpárt...

Metróban lehet kerékpárt szállítani? Ha igen, akkor az úgy működik hogy leviszem a lépcsőkön kézben és a kocsiba anélkül be lehet tolni hogy az emberek kiakadnának? Jegy kell neki?

Figyelt kérdés

#bicikli, kerékpár, metró
2022. febr. 20. 23:27
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Magyarországon sajnos nem lehet. A négyesen tervben van, de nem hallani róla semmit.
2022. febr. 20. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Budapesten nem. De az M3 helyett nagyjából tudod vinni vonattal (Kőbánya-Kispest - Nyugati pu. - Újpest v. Rákospalota-Újpest. M1-nek Zugló v. Rákosrendező - Nyugati az alternatívája. Az M4-nek Keleti pu. Ferencváros - Kelenföld a pótlása. Az M2-nek nincs igazi alternatívája, legfeljebb a Kőbánya alsó - Kőbánya-Kispest - Kelenföld útvonal.
2022. febr. 21. 05:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A 4-esen volt tervben, de szigorúan csúcsidőn kívül.

Mozgólépcsőn elvileg tilos, a lifttel kell levinned.

2022. febr. 21. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Tekerni kellene inkább, nem? Vagy akkor én is felszállhatok az autómmal a HÉV-re?
2022. febr. 25. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:

4# zseniális ötlet!

Köszönöm szépen hogy felhívtad a figyelmemet rá 😃

Ui. csak a gyengébbek kedvéért: nyilván beteg a bringa.

2022. febr. 25. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Már be is mutathatod nekünk, hogyan is kell pontosan Újpestről Kőbányára, vagy éppen Ráckevéről Ferencvárosba tekerni.

2022. febr. 25. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

#6: miért ha már 2 km felett van a táv azt nem lehet biciklivel megoldani?

Én Óbudáról gond nélkül eltekertem nagyon-Dél-Pestre, pár sarokra volt már csak Gyál, meg vissza.

Amúgy ha hibás a bicaj érdemes inkább keresni egy szervizt a közelben.

2022. febr. 25. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:

De, nem azt mondom, én is szoktam nagy távokat tekerni (30km+). Csak valahogy érdekes, hogy az esetek többségében azok kritizálják a városi tömegközlekedésen (pl villamoson) való kerékpárszállítást, akik soha életükben nem ülnek kerékpárra, hanem autóval mennek.

2022. febr. 25. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:

#8: az a baj, hogy a TÖMEGközlekedésen nem fér el a canga.

Nyilván lehetne szabályozni, hogy mikor viheted, az egyirányú utcákba szemből behaját péltáján okulva a legtöbb bicajos telibe szarná, és ingázáshoz is a BKV-t használná.

2022. febr. 26. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!