Vonnatal barátnőmmel megyünk haza (3 órás vonate út) és arra gondotlam milyen nagy meglepetés lenne ha hátsó kocsiban beülnénk ahol nincs senki vinnék talpas poharat és haza felé meginánk 1-2 pohár bort
(Vasúti dolgozo vagyok arcképes igazolványal talán ez javító helyzet a jegykezelőt nézve)
Vasúti dolgozóként nem tudod a szabályokat... Lehet enni, inni míg nem koszoljátok össze a szerelvényt vagy nem zavarsz vele más utast. Ennyi.
2022. febr. 5. 08:35
2/17 anonim válasza:
Miért lenne?
Ha vasúti dolgozó vagy akkor neked kéne jobban tudnod mik a szabályok erre és hogy mennyire tartattják be.
Bár nem értem mi ebbe a nagy meglepetés de ha szeretnéd csináld.
2022. febr. 5. 08:37
3/17 A kérdező kommentje:
Attól hogy vasúton dolgozok A vonaton közlekedéséről szabályiról nem kell ilyen témában tisztába lennem , műszerész szféraba dolgozok. Biztosító berendezés műszerészként , sok színű a MÁV
2022. febr. 5. 08:43
4/17 anonim válasza:
Máv dolgozó vagy.... es ittckerdezed?
2022. febr. 5. 09:41
5/17 anonim válasza:
Tudtommal senkinek nem tilos a vonaton az evés-ivás, amennyiben nem koszolod össze az utasteret.
2022. febr. 5. 10:56
6/17 anonim válasza:
5: ja-ja... Ehhez mondjuk nem is kell MÁV-dolgozónak lenni, az utasszabályzatot tök laikusként is megtalálhatta volna a neten.... :))
2022. febr. 5. 10:59
7/17 anonim válasza:
Amúgy igazából jelenleg tilos. Mármint nem expliciten az evés-ivás, csak éppen elvileg nem lehetne levenni az idióta maszkot addig sem... Mindenesetre nem hiszem, hogy balhézna emiatt a baromság miatt a jegyvizsgáló veletek.
Azt viszont nem tudom, miből gondolod, hogy ag utolsó kocsiban nem lesz senki rajtatok kívül.
2022. febr. 5. 12:30
8/17 anonim válasza:
7: tévedsz! evés-iváshoz még a sokkal szigorúbb korlátozás alatt is le lehetett venni a maszkot!!!
2022. febr. 5. 12:32
9/17 anonim válasza:
Nem tévedek! Semmiféle ilyen kivétel nincsen és nem volt a szabályozásban! (Az éttermekben volt egy olyan időszak, amikor maszkban kellett bent lenni, és csak az étkezés idejére lehetett levenni. De máshol nem volt ilyen!) Az már más kérdés, hogy baromság az egész, és ezt a jegyvizsgálók is tudják, ezért nem tartatják be az idióta szabályt. Tehát igazad van, hogy le lehetett venni, nem szóltak érte (általában), de a szabályozásban sosem volt ilyen kivétel! Olvasd el, ha nem hiszed. Nincs benne ilyen.
2022. febr. 5. 13:45
10/17 anonim válasza:
#9. Nekem ne magyarázz... heetente jártam Becsbe, nem volt gond az evés ivás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!