Hogy regalnatok?
Figyelt kérdés
Van egy busz (ami full üres) és le szeretnél ülni a "te helyére" de ott más ülnek és még kéred az adott illetőt hogy "ide ülhetek?" Majd azt mondja hogy nem2022. febr. 4. 04:58
1/4 anonim válasza:
Buszon nincs helyjegy, ott nincs olyan, hogy "te helyed". Nem reagálnék semmit, mert nem vagyok ekkora kretén, hogy a full üres buszon csak azért is beleálljak valakibe és megpróbáljam elzavarni a már foglalt ülésről.
2/4 anonim válasza:
Ha oda szól a helyjegyem és rutinból tudom, hogy hamarosan megtelik a busz, akkor minden további nélkül megkérem az illetőt, hogy üljön át. Egyéb esetben nyilván nem.
3/4 anonim válasza:
Ha full üres, akkor leülök a kedvenc helyemre, mert nem ül rajta senki.
Ha nem teljesen üres, de a sok szabad hely közé nem tartozik az én kedvenc helyem, akkor máshová ülök, mert ez egy busz, és nem vagyok Sheldon Cooper.
4/4 anonim válasza:
Eleve nem tennék ilyet, ha foglalt akkor foglalt.
De ha megzakkannék és megtenném, leginkább örülnék hogy nincs hangot is rögzítő kamera mert napiszargyanus lenne a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!