Vonaton elvesztettem minden iratomat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vonaton utaztam most, leszálltam felszálltak egy villamosra, ahol észrevettem, hogy nincs meg az irattartóm, azonnal visszamentem a vonathoz, átnéztem az ülésemet, de már nem volt ott.
Ezután mentem az állomás információs pultjához és bejelentettem, hogy mi történt illetve megadtam a számom is.
Ezután mi a teendő, persze a várakozás mellett?
#vonat #Iratvesztés
2022. jan. 30. 17:58
11/12 anonim válasza:
Az ügyfélkapu felejtős, borzasztóan rábonyolít a dolgokra, ráadásnak iszonyat lassú.
Személyesen intézve adnak ideiglenes papírokat kb azonnal, és az egész megvan kb 30-40 perc alatt, csak időpontot kell kérni, úgy gyors.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!