Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Én reagálom túl vagy a buszsof...

Én reagálom túl vagy a buszsofőr volt bunk*?

Figyelt kérdés

Megyek fel a buszra köszönök,csak halkra sikerült a buszsofőr meg beszól hogy:

"köszönni?"

Én meg mint egy hülye:

"csókolom"

Bele se merek gondolni mit gondoltak a buszon..

Természetesen tele volt a busz!!

Szerintetek??

2010. szept. 7. 17:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
oly midnegy, ne veszeekdjetek ezen (habár én robbantottam ki, hihi:) ) A lényeg az, hogy egy tisztelettudó ember köszön, akár elrőe akár másodiknak, teljesen lényegtelen. Aki normális az köszön, ha normálisnak köszön az pedig visszaköszön, de semmi esetre se ordítja le a fejed.
2010. szept. 8. 17:58
 22/28 A kérdező kommentje:

Figyeljetek én köszöntem az más dolog hogy halkan és nem hallotta,ne már az én bajom legyen hogy süket??!!

És ha köszönök ha nem nincs joga meg mondani hogy köszönjek vagy ne...

Mivel erre neveltek természetesen meg teszem,de nehogy már nekem kell megalázva éreznem magam,azért mert a buszsofőr egy bunk*!!

2010. szept. 8. 19:42
 23/28 anonim ***** válasza:
én tudom, még a vita tárgyát mikor felvetettem írtam, hogy ez nem neked szól, mert te köszöntél. Csak arra reagáltam amit a többiek írtak.
2010. szept. 8. 19:51
 24/28 anonim válasza:
igazad van kérdező. Azért gondolom már nem idegesíted magad ezen nem? Én voltam aki azt írta, hogy általában az én köszönésemet se hallják, de ez nem érdekel. Ehhez tartom is magam. Köszöntem, aztán szevasz :D
2010. szept. 8. 20:14
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a az utolsó 2 válaszát,

Tudom hogy nem nekem mondtátok,csak annyira nyomasztott hogy mondom kiírom

Köszönöm az összes választ

2010. szept. 9. 13:32
 26/28 anonim ***** válasza:
A sofőr volt tapló. Nem kellene kicsikarni a köszönést, akár köszöntél neki, akár nem. Illik köszönni, de ha nem teszed meg, az legyen a te magánügyed. Én sem mindig szoktam, mert nem mindig szállok fel az első ajtón. :)) És leszállásnl sem mindig köszönök. Viszont ha hazamegyek, mert nemrég költöztünk 120 km-rel arrébb, és még sokminden odaköt minket a régi helyre, az első ajtón megy a közlekedés, mivel távolsági buszon ott kell megvenni a jegyet. Köszönés, milyen jegyet, hova, ennyi a beszélgetés felszállásnál, leszállásnál szintén első ajtó, köszönöm szépen, és vagy további jó munkát, vagy viszontlátásra. Ennyi. És mindig visszamosolyog rám a sofőr. :)) De nem vagyok köteles köszönni. az ilyen taplókkal meg ne is törődj kedves kérdező. Ha legközelebb lesz ilyen, nyugodtan mond, hogy ÉN (hangsúlyosan) köszöntem. És ön?
2010. szept. 10. 09:22
 27/28 anonim ***** válasza:
na hát ma reggel már én sem köszöntem ennek a s*ggfejnek, sőt, még össze is ugattunk:D ennyit arról hogy én írtam a legjobban hogy kell köszönni nekik:D (na jo de már másfél hete minden reggel 10-15 perces késéssel érkezik, mindezt hajnali 5kor) na majd kiváncsi leszek ezekután hétfőn sikerül-e időben ideérnie:D
2010. szept. 10. 20:06
 28/28 Iváncsi József ***** válasza:
Az első válaszadó az egy fasz! Mivel az utas lép fel a buszra, neki illik előre köszönni!!! Ha te ülnél a sofőr székében, akinek a kezében van a szánalmas életed, hogyan esne, mikor naponta több száz ember elmenne melletted köszönés nélkül? Nem érdemel meg egy köszönést? Én mindig köszönök és előre! Ha belépsz egy hivatalba, ott is megvárod, hogy neked köszönjenek előre? Ki vagy te? Nem ismerlek, de elég tenyérbemászó lehetsz!
2015. nov. 29. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!