Ha Volán busszal balesetünk volt, és emiatt nem tudtunk iskolába menni, akkor a Volán ad igazolást?
Figyelt kérdés
Reggel busszal mentem iskolába,és karamboloztunk egy autóval.Órákig ott álltunk,teljes útlezárás volt,végül szülő vittek haza kerülőúton.Amúgy sem tudtam volna koncentrálni a suliban,mert elég komoly baleset volt.Ilyenkor kapunk vmi igazolást?Ma már nem tudnék bemenni csak holnap.2010. szept. 7. 10:36
1/6 anonim válasza:
Utólag aligha. hiszen nincs igazolva, h ott voltál. Szülő beír valamit és kész.
2/6 anonim válasza:
Amennyiben nem vagy lógós a tanárok el fogják hinni ami történt. Főleg, ha nem csak te voltál azon a buszon a ti iskolátokból. Egyébként meg mindegy, mert a szülő egyébként is három napot igazolhat.
3/6 anonim válasza:
Ja, ebben az esetben a körzeti orvos is ad igazolást.
4/6 anonim válasza:
Bent lesz a holnapi újságban, meg a helyi rádió is gondolom bemondta. A lakcímedet tudják, így szerintem automatikusan igazolva van. De ha nagyon akarod, akkor kérj papírt a buszpályaudvaron!
5/6 anonim válasza:
Úristen!Hol volt ez?Am mázlista vagy,hogy minden komolyabb nélkül megúsztad.Nálunk csak a busz robbant le.De aztán sikerült újra beindítani:(
6/6 A kérdező kommentje:
ige,benne volt a tv-ben is.
Vámospércs és Haláp között Hajdú-Biharban.
Volt mentőhelikopter minden ami "kell"...
akkor remélem osztályfőnököm leigazolja,mert nem szeretném ha már az első héten elmenne egy szülői igazolásom.
sokáig ott álltunk,hátha adnak vmi papírt,de nem történt semmi.
2010. szept. 7. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!