Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyenkor belémköthetne egy...

Ilyenkor belémköthetne egy bkv ellenőr? (lent több)

Figyelt kérdés

szóval ha mondjuk utazom már egy ideje a buszon/villamoson de nem lyukasztottam jegyet, mert ha nem muszáj akkor nem pazarlom, ígyis drága... de ettől eltérve, ha felszáll az ellenőr és akkor lyukasztom ki a jegyet és ezt látja, megkérdezi mióta vagyok rajta a járművön, akkor belémköthet amiatt, hogy csak most lyukasztottam?! hiszen nem mind1 neki, ígyis-úgyis elment egy jegy, hisz kilyukasztottam... szóval ilyen esetben tehetne megjegyzést, vagy "felírhatna a listájára", amire azoknak az adatait akiknek nincs jegye?

köszi előre is a válaszokat (normálisakat várok!!)

2010. szept. 6. 22:34
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
29%
A qurvánál is a szolgáltatásáért fizetek és elvárom hogy jó szolgáltatást nyújtson a pénzemért!!Itt a bkvnál ez nincs ilyen egyenes arányban,mert hiába veszi meg a törvénytisztelő,becsületes állampolgár a bérletet,jegyet,a szolgáltatás szinvonala egyre lejjebb csúszik...,hát akkor minek?És az árakat meg folyamatossan emelik!Nincs ez jól,hülének nézik az embereket!Kiváncsi vagyok a Fidesz mire lesz képes,főleg ha megnyerik az önk. választásokat Bp-en...
2010. szept. 7. 20:37
 42/60 anonim ***** válasza:
0%

Labika:

Igen, nagyon elkényeztetett vagyok, mert apám 4 ezrét se költöm bérletre. A nagy semmire.

Szánalmas vagy!

Ja, és canestenre sincs szükségem, és nem vagyok nemibeteg se, mint egyesek.. Nem ráád céloztam, kedves!

Attól, hogy te veszel bérletet, még nem kéne lenézni másokat, és ekkora pofádnak se kéne lennie!! Vegyél vissza magadból elég rendesen, SZÁNALMAS vagy!

2010. szept. 7. 20:42
 43/60 anonim ***** válasza:
0%

Labika

Ki igy-ki úgy...,én igy!;)Valld be csak irigy vagy,hogy én is tudok utazni a bkv-n pedig nem fizetek egy petákot sem,mig Te igen,igy szép az élet:D

2010. szept. 7. 20:48
 44/60 anonim ***** válasza:

20:37 - Nem válaszoltál a kérdésemre.

15ös kisliba. Először is, okosan beszélj, apád lehetnék. Másodszor. Leírtam, nem a bliccelés a legnagyobb baj, hanem az, hogy lekcsögözitek azt, aki nem bliccel. Érted? Ha nem, olvasd el még párszor, hidd el, a ötödiknél már derengeni fog.

2010. szept. 7. 20:49
 45/60 anonim ***** válasza:
0%

Ne zavarjon, hogy itt csak te, meg a másik emberke sértegettek minket!

Én 1 rossz szót nem szóltam! De te még most is kislibázol.;)

Nem vagy 36 éves, max 20. Méghozzá olyan 20 éves, amelyik ilyen nagyon begyepesedett, esetleg egyetemista.. :)) És még bliccelni se tudsz :D Bénaaa

2010. szept. 7. 20:51
 46/60 anonim ***** válasza:
20:48. Sárgulok az irigységtől. Vidéki vagyok, kocsival járok dolgozni. Az üzemanyag nagy részét a cég fizeti. Benézted. Válaszolsz a kérdésemre, vagy mellébeszélsz?
2010. szept. 7. 20:51
 47/60 anonim ***** válasza:
20:51 - a hazugság és a lopás nem kenyerem. ellentétben veletek. ha nem hiszed, írj emilt.
2010. szept. 7. 20:53
 48/60 anonim ***** válasza:
22%

tessék, neked a cég fizeti. ;)

Akkor most te minek is vagy itt?? Még érintett se vagy a témában! Na húzz el innen gyorsan szerintem!

2010. szept. 7. 20:54
 49/60 anonim ***** válasza:
Véleményem lehet, nem? Meg is oszthatom. Jogom van hozzá. Mi vele a gond? Nem tetszik? Szar ügy.
2010. szept. 7. 20:55
 50/60 anonim ***** válasza:
Egyébként tudtam, hogy ez lesz. Ha a cég fizeti, mi közöm a témához. Ha én fizetem, irigy vagyok.
2010. szept. 7. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!