Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyenkor belémköthetne egy...

Ilyenkor belémköthetne egy bkv ellenőr? (lent több)

Figyelt kérdés

szóval ha mondjuk utazom már egy ideje a buszon/villamoson de nem lyukasztottam jegyet, mert ha nem muszáj akkor nem pazarlom, ígyis drága... de ettől eltérve, ha felszáll az ellenőr és akkor lyukasztom ki a jegyet és ezt látja, megkérdezi mióta vagyok rajta a járművön, akkor belémköthet amiatt, hogy csak most lyukasztottam?! hiszen nem mind1 neki, ígyis-úgyis elment egy jegy, hisz kilyukasztottam... szóval ilyen esetben tehetne megjegyzést, vagy "felírhatna a listájára", amire azoknak az adatait akiknek nincs jegye?

köszi előre is a válaszokat (normálisakat várok!!)

2010. szept. 6. 22:34
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
23%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:57

Szted betojok az ellenőröktől?? Mindig kidumálom magam ha épp nincs jegyem és megyek tovább:D Te meg maradj ilyen becsületes honpolgár mint eddig is...,esetleg kisebb összeget nem akarsz utalni a bkv bankszámlaszámára,hogy megsegitsd őket ebben a nagy pénzhiányban amiben benne csücsülnek?:D Nagyon lol vagy...

2010. szept. 7. 13:20
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
13:20 - Nem fognak az eszedért ellopni. :D
2010. szept. 7. 13:58
 23/60 anonim ***** válasza:
91%

" ...Szted betojok az ellenőröktől?? Mindig kidumálom magam ha épp nincs jegyem és megyek tovább:D ... Nagyon lol vagy..."

Tudod barátom, ha szerinted az a "LOL" ha valaki manapság becsületes próbál lenni, akkor az téged minősít, és inkább veled van a baj. Gondolom a szüleid nem ezt tanították, és nem igazán büszkék rád, ha meg igen, akkor te nem lehetsz rájuk büszke ...

2010. szept. 7. 15:38
 24/60 anonim ***** válasza:
Gábormaci, van egy tippem. Nem fogja megérteni, amit írtál. Neki valahogy máshogy működik az értékrendje. Felesleges rá további energiát és időt pazarolni.
2010. szept. 7. 15:52
 25/60 anonim ***** válasza:
41%

Mi egész jól állunk anyagilag, de én nem fogom apám 4000 ft-ját arra a tetves bérletre költeni, mikor havonta kb 1x vannak ellenőrök... Ennyiért nem éri meg, ha véletlen jönnek, akkor kamu név, cím...

(Ha naponta lenne ellenőr, vennék bérletet)

Ráadásul ha már 4000ret fizetnék ezért a szemétért, ami szó szerint csak elvisz A pontból B-be, elvárnám, hogy legyen egyáltalán lélegzetvételnyi helyem reggelente, és ne büdös csöveseket szagoljak... Bezzeg Svájcba még plazma TV is van a villamoson...

15/L

2010. szept. 7. 17:57
 26/60 anonim ***** válasza:

Az "ott spórol az ember ahol tud" gyerekkel már meg sem próbálok vitatkozni.

Utolsó válaszadó 15/L.

Babám!

Az ugye megvan, hogy a bérletet NEM azért veszed, hogy az ellenőr bácsinak megmutasd, és ezzel tedd szebbé a napját?

Azért imádom, hogy azok sírnak leghangosabban azon hogy milyen mocskos a BKV, akik nem fizetnek érte.

2010. szept. 7. 18:04
 27/60 anonim ***** válasza:
ad: négyezret sajnálsz bérletre, viszont egy trendi Converse tornacipőt megveszel huszonezrekért.
2010. szept. 7. 18:06
 28/60 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok a babád.

Én nem fogok azért venni most már bérletet, mert ilyen ritkán jönnek. Minek vegyem, ha költhetem másra is?? És képzeld, inkább arra költöm, mint egy tetves kis papírra, amit havonta 1x kell felmutatnom ;)

Ja, és szerintem jó lenne, ha lenne életed.. 3 oldalon keresztül vitatkozok azokkal, akik nem fizetnek egy ilyen szutyokért :) Ez már több, mint beteges!

2010. szept. 7. 18:06
 29/60 anonim ***** válasza:
*vitatkozol
2010. szept. 7. 18:07
 30/60 anonim ***** válasza:
46%

Kedvesem, Converse cipőt se veszek, mert nincs értelme ;) Az 5ezres is ugyanolyan jó ;)

Különben akkor is "sírtam hogy milyen mocskos a bkv" mikor hónapokon át vettem a bérletet, és nem jött ellenőr. :)

2010. szept. 7. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!