Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyenkor belémköthetne egy...

Ilyenkor belémköthetne egy bkv ellenőr? (lent több)

Figyelt kérdés

szóval ha mondjuk utazom már egy ideje a buszon/villamoson de nem lyukasztottam jegyet, mert ha nem muszáj akkor nem pazarlom, ígyis drága... de ettől eltérve, ha felszáll az ellenőr és akkor lyukasztom ki a jegyet és ezt látja, megkérdezi mióta vagyok rajta a járművön, akkor belémköthet amiatt, hogy csak most lyukasztottam?! hiszen nem mind1 neki, ígyis-úgyis elment egy jegy, hisz kilyukasztottam... szóval ilyen esetben tehetne megjegyzést, vagy "felírhatna a listájára", amire azoknak az adatait akiknek nincs jegye?

köszi előre is a válaszokat (normálisakat várok!!)

2010. szept. 6. 22:34
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
90%
Ha nincs jegyre/bérletre pénzed, de el kell jutnod A-ból B-be, menjél gyalog vagy biciklivel, vagy amire van pénzed! Ki kényszerít rá , hogy BKV-val menj? Az egy szolgáltatás, van ára. Nem ingyen van! Remélem elkapnak minden nap és fizethetsz napi 6ezret. Akkor ennyi erővel miért fizetsz az áramért, a gázért, a vízért, stb... Drágának találod, ne használd! Egy bérletes
2010. szept. 7. 10:56
 12/60 anonim ***** válasza:
37%
Te észlény...,majd reggel elkezdek gyalogolni a melóhelyemre,mert nem fizetek a bkv "szinvonalas" szolgáltatásáért...,hát valószinű!:D Te hol élsz,mucsaröcsögén????Itt Bp-en jóval nagyobb távolságok vannak mint bugacpusztán!Mint irtam biztonság kedvéért mindig van nálam 1-2 jegy ha jönne az ellenőr és elkerülhetetelen a lyukasztás!De minek lyukasszak pl. ha nem jön ellenőr egész úton??Sztem ez pénzkidobás!!!Az ember ott spórol ahol tud!
2010. szept. 7. 11:04
 13/60 anonim ***** válasza:
52%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:56

Te most vagy jól keresel vagy a munkahelyed állja a bérleted árát havonta...

2010. szept. 7. 11:05
 14/60 anonim ***** válasza:
67%
Ezt benézted piti kis tolvajka, mert igencsak budapesti vagyok. De ha valamit hazsnálok, azért fizetek!!! Benzin is drága, mégse hajtok el a kútról fizetés nélkül. Tehát ha te úgy érzed, h szar abkv, ne használd. De főleg ne hírdesd h te avgy a fasza gyerek, aki mer csalni. Remélema munkádat se fizetik ki, hisz lehet nekik jobb munkaerő kéne mint egy ilyen kis csicska tolvaj.
2010. szept. 7. 11:07
 15/60 anonim ***** válasza:
76%

" ...Nah,most jól pofára estél..."

A lényegen nem változtat. Ócska kis tolvaj vagy az összes bliccelővel együtt :P

2010. szept. 7. 11:16
 16/60 anonim ***** válasza:
93%
Na menj, azt légyszi lopj már egy kg kenyeret is , mert elég drága, pedig nem is túl friss...
2010. szept. 7. 11:19
 17/60 anonim ***** válasza:
95%

"...Te meg egy lúzer,aki visszafizeti szép ..."

Most te estél pofára, ugyanis nem használok BKV-t :PP

2010. szept. 7. 11:21
 18/60 anonim ***** válasza:
27%

71%

Inkább veszek 2 kg kenyeret azon a 320 ft-on mint amennyibe kerül egy jegy..,rátapintottál a lényegre!!Én csak a bkv-n potyázok,már csak azért is mert anno kiküldtek egy 250 e ft-os birságot visszamenőleg pár évre,amiket nem fizetem be büntiket!Nah ez elég mély nyomot hagyott bennem,és azóta se nem diktálok be cimet az ellenőrnek,se nem lyukasztok csak ha nagyon szükséges!!

2010. szept. 7. 11:24
 19/60 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljunk:

Az utazási szabályzatban benne van, hogy az utazás megkezdése előtt érvényesíteni kell a jegyet. De az is benne van hogy az utazásból csak azon személyek zárhatóak ki (ápolatlan ruha, undorkeltés, kéregetés, stb most felejtős, nem erről szól a kérdés), akik az ellenőrzéskor nem tudnak érvényes utazásra jogosító jegyet, bérletet, egyéb iratot felmutatni. Tehát a gyakorlat az, hogy ha észreveszi, valószínűleg szól érte, de sokkal többet nagyon nem is tehet. Egyébiránt amikor mégis arra vetemedek hogy használom a BKV járműveit, akkor megvárom amíg elindul, és olyankor érvényesítek. Ennek oka prózai; ha bedöglik az istenadta jármű, nem hiszem hogy vissza tudnám szerezni a jegy árát, vagy, hogy azt egy másik járművön sikerülne felhasználni.

maci

2010. szept. 7. 11:39
 20/60 anonim ***** válasza:
69%

11:24

Gondolom, azért is a BKV a hibás, ok nélkül büntetett meg, annak idején és éveken keresztül megakadályozták, hogy időben befizesd a büntetést. Érdekes életszemléleted van, az egyszer biztos. Ez olyasmi, mint hogy a leggyengébbet pitsázom ki, mert ellene van a legtöbb esélyem és különben sincs rajta sapka. Bliccelj nyugodtan, egyszer az emberedre akadsz. A sorsod nem kerülheted el. Lehet, hogy majd egy BKV-s járaton fognak kirabolni, vagy majd rendőrrel mennek jegyet ellenőrizni. Annak majd keménykedhetsz.

Csíra.

2010. szept. 7. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!