Csak én vettem észre megallokban nem mindenki hord
maszkot?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 10:21
1/8 anonim válasza:
Igen, csak te. Különleges vagy.
2021. dec. 7. 10:22
2/8 anonim válasza:
Biztos a megállóban van? Én például a megálló tábla elé állok, az nem a megálló, ott nem kell maszk (és dohányozni is lehet, aki azt szeretne, én azt nem teszem, de maszk az nem kell).
2021. dec. 7. 10:32
3/8 anonim válasza:
Mondjuk én is a megálló területen kívül várakozok, ha lehet és ha nincsenek sokan, nem veszem fel.
2021. dec. 7. 10:47
4/8 anonim válasza:
Dohányozni is dohányoznak a megállókban, nem csak mellette. Öt méteren belül nem lenne szabad. Én nem dohányzom, a füst zavar, de ennek az öt méternek semmi értelme sincs. Esetleg zéró légmozgásnál.
Vannak akik járműn sem veszik fel.
Nem értem az embereket. Van, akit ötven korbácsütéssel sem tudnád rávenni, hogy hordjon maszkot. Van olyan is, aki a saját kocsijában egymaga autózik, nem futár, nem taxis stb., és maszk van rajta.
2021. dec. 7. 11:04
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy nem.
Tudom, hogy ez a szabály, de a szabadban, nem egymás nyakában várakozó emebrek esetén nincs is sok értelme.
A rendeletalkotó egy kalap alá vette a 4-6 boráros téri megállóját csúcsidőben, meg Raposka táblás megállóhelyet, ahol jó, ha fel- vagy leszáll egy utas.
Ez után nem csodálkoznék rajta, hogy az emberek kissé szelektíven tartják be :D
2021. dec. 7. 11:37
6/8 anonim válasza:
Nem csak te. Én sem hordok egyébként a megállókban, és az utcán biztos, hogy soha többé nem is fogok, hiába vezetik be esetleg megint kötelezően. Amúgy is, ha a büdös bagósokra nem szól rá senki, hogy tilos a megállóban dohányozni, akkor engem sem kell zaklatni, amiért nem hordom az értelmetlen maszkot.
2021. dec. 7. 13:57
7/8 anonim válasza:
Én se hordok, mert nincs értelme. Szabadban eleve sokkal kevésbé terjednek a vírusok, meg általában akkora tömeg sincs a megállókban, mint a járműveken.
2021. dec. 8. 08:09
8/8 anonim válasza:
Egészen elképesztő, hát hogy merészelnek maszk nélkül létezni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!