Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonaton utazva bezárhatom a...

Vonaton utazva bezárhatom a kabint?

Figyelt kérdés
Ritkán utazom vonattal, de mindig zavarni szokott hogy van egy csomó üres fülke, de akkor is van valaki aki bejön és leül. Bezárhatom a kabint, vagy szól érte a kalaúz?

2021. dec. 5. 10:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

10-es, anyád a paraszt.

Amikor vannak egy 5-6 kocsis gyorsvonaton (befogadóképessége kb 400 fő!) úgy negyvenen , akkor mi a lófåszért parasztság jelezni másoknak, hogy nem szeretnéd, ha egy fülkében ülnének veled? Mondom, sokféle ember van, így olyan is, akit ez egyáltalán nem zavar. Az szépen hagyja nyitva a fülkét. Akit meg zavar és ezzel nem árt másoknak, az meg miért ne használhatná azt a zárat?!

Annyira tipikus hozzáállás, hogy ítélkezel, parasztnak gondolsz másokat, miközben borzasztó egyszerű és mindenkinek tökéletesen megfelelő megoldás is létezik az adott helyzetre. Borzalmas…

2021. dec. 5. 16:46
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

#11:

Majd valaki rád hívja a kallert, és jól le fognak téged cseszni, úgy anyázzál, barom. A vonatfülke a te tulajdonod? NEM. Nincs semmi jogod magadra zárni, ha ilyen magányos igényeid vannak, akkor fizess egyágyas fülkét, ott lehetsz magányosan, te kis idegbajos remete.

2021. dec. 5. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
10-esnek igaza van. 11-es a hozzászólásod alapján te vagy az idegbajos, nem ő.
2021. dec. 5. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Elirtam, a 11esnek van igaza és a 12 es az idegbajos.
2021. dec. 5. 18:07
 15/17 anonim ***** válasza:
37%
Be lehet zárni. De ha valaki le szeretne ülni egy üres helyre, akkor be kell engedni.
2021. dec. 5. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem is a 12-es az idegbajos, elég beteg a tag.
2021. dec. 5. 18:19
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

#11 "anyád a paraszt"

Húha, savanyú a szőlő?

"akkor mi a lófåszért parasztság jelezni másoknak, hogy nem szeretnéd, ha egy fülkében ülnének veled?"

Mert tömegközlekedésben veszel részt. Azzal, hogy felszálltál, elfogadtad és vállaltad azt a velejáróját, hogy emberekkel kell egy légtéren osztoznod. Nincs jogod kisajátítani egyedül 8 ülőhelyet. Akkor sem, ha van bőven hely.

Elárulok valamit: én magam krónikusan kerülöm az embereket és pocsékul érzem magam idegenek közelében. Ezzel együtt éveken át buszoztam iskolás éveimben és a busz ebből a szempontból rosszabb, mégsem zártam el soha senkit még a szomszéd üléstől sem, főleg nem 8-tól, mint egy vonat kabinjánál.

Iskola után vettem egy autót ami T tudtam. Mert ez a megoldás a problémára, nem pedig a parasztkodás. Igen, parasztság.

2021. dec. 5. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!