Vonaton utazva bezárhatom a kabint?

10-es, anyád a paraszt.
Amikor vannak egy 5-6 kocsis gyorsvonaton (befogadóképessége kb 400 fő!) úgy negyvenen , akkor mi a lófåszért parasztság jelezni másoknak, hogy nem szeretnéd, ha egy fülkében ülnének veled? Mondom, sokféle ember van, így olyan is, akit ez egyáltalán nem zavar. Az szépen hagyja nyitva a fülkét. Akit meg zavar és ezzel nem árt másoknak, az meg miért ne használhatná azt a zárat?!
Annyira tipikus hozzáállás, hogy ítélkezel, parasztnak gondolsz másokat, miközben borzasztó egyszerű és mindenkinek tökéletesen megfelelő megoldás is létezik az adott helyzetre. Borzalmas…

#11:
Majd valaki rád hívja a kallert, és jól le fognak téged cseszni, úgy anyázzál, barom. A vonatfülke a te tulajdonod? NEM. Nincs semmi jogod magadra zárni, ha ilyen magányos igényeid vannak, akkor fizess egyágyas fülkét, ott lehetsz magányosan, te kis idegbajos remete.

#11 "anyád a paraszt"
Húha, savanyú a szőlő?
"akkor mi a lófåszért parasztság jelezni másoknak, hogy nem szeretnéd, ha egy fülkében ülnének veled?"
Mert tömegközlekedésben veszel részt. Azzal, hogy felszálltál, elfogadtad és vállaltad azt a velejáróját, hogy emberekkel kell egy légtéren osztoznod. Nincs jogod kisajátítani egyedül 8 ülőhelyet. Akkor sem, ha van bőven hely.
Elárulok valamit: én magam krónikusan kerülöm az embereket és pocsékul érzem magam idegenek közelében. Ezzel együtt éveken át buszoztam iskolás éveimben és a busz ebből a szempontból rosszabb, mégsem zártam el soha senkit még a szomszéd üléstől sem, főleg nem 8-tól, mint egy vonat kabinjánál.
Iskola után vettem egy autót ami T tudtam. Mert ez a megoldás a problémára, nem pedig a parasztkodás. Igen, parasztság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!