Olyan autóm van miben utólag be lett szerelve riasztó és központi zár. Ha 1 perc után nem zárom be, bezár magától. Bezárhatom e véletlenül a kulcsot?
Azt biztosan nem fogja érzékelni, hogy az ülésen van a kulcs vagy a zsebedben. Ha közelítőkártyás, akkor előfordul, hogy csak akkor zár le, ha a kártya bizonyos távolságra kerül az autótól, de erről nem írtál.
Ez az egyik legidegesítőbb és leghaszontalanabb funkciója a riasztóknak, én azonnal kikapcsoltatnám. Nézd meg a leírását, lehet, hogy Te is meg tudod csinálni. Típusfüggő, van ahol a user is tudja programozni pl. egy rejtett kapcsoló nyomkodása által egy kód megadásával stb.
De ha elmész egy riasztókkal foglalkozó szakszervizbe, ott 2 perc alatt kikapcsolják neked.
utólag lett az előző autómba a távirányítós zár beszerelve.
Egyszer volt olyan,hogy magától egész egyszerűen lezárt :S motor járt ajtót becsuktam ameddig kinyitottam szerencsére otthon a kaput. A lakáskulcs az autóba volt,de párom hamar haza ért ,így be tudtam menni a házba a pótkulcsért. Hát az azért egy roppant kellemetlen szituáció volt.
Ilyen van nekem is, semmi gond nincs vele, sőt kifejezetten jó tud lenni ha az ember elfelejtené bezárni :)
Csak egy dologra kell figyelni, hogy a kulcsot mindig vedd ki és kész!!!
Próbáld ki, hogy ha elfordítod a kulcsot 1-es állásba (tehát ahol nincs gyújtás de pl. kap áramot a rádió, szivargyújtó stb) akkor is lezár-e az autó.
Nekem ekkor nem zár le illetve nem riaszt be.
(Mert van amikor nem zárja le az ajtókat hanem csak bekapcsolja a riasztót és ajtónyitásra beriaszt.)
Szóval ez meg akkor jó ha valahol várnod kell valakire és nem kell mindig nyomkodni a riasztó gombot ha valaki be vagy ki akar szállni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!