Az adott szolgáltató szabályaitól függ, nézd meg, mekkora kézipoggyászt engednek felvinni illetve van-e az utazási feltételekben említés a rollerekről.
2021. nov. 23. 09:44
2/11 anonim válasza:
Szerezz nagyobb sötét műa hulladékzsákot ,tedd zsebre , húzd rá alaposan mielőtt felszállsz , aztán igy tovább ....
"kisméretű kerékpár: legfeljebb 41 cm (16”, azaz hüvelyk, illetve inch, coll) külső kerékátmérőjű –
a kereskedelemben kapható tömeg- és mérethatárokat át nem lépő – kerékpár, valamint a roller és
összecsukott roller, utóbbi kettő a kormány figyelembevétele nélkül a 100x100x20 cm befoglaló
méreten belül"
2021. nov. 23. 11:05
5/11 anonim válasza:
Nem értem, miért van lepontozva a 2.? Én is így szoktam.
2021. nov. 23. 11:23
6/11 anonim válasza:
#5:
Momentán mert k*rvára semmi értelme belerakni egy szemeteszsákba. Mégis mi a francnak? Talán szégyelled hogy rollered van, vagy mi a hézag? Eszem megáll...😄
2021. nov. 24. 00:11
7/11 anonim válasza:
Én a sofőr és az utasok helyében levagnalak a buszról, hajcsad csak a járdán a busz mellett!
Utolsó, jelentve.
2021. nov. 24. 17:34
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. 7-es persze majd több 10 kilómétert rollerezek hogy elérjek ahová szeretnék.Talán másnap odaérnék
2021. nov. 24. 17:45
9/11 anonim válasza:
#7: mivel a busztársaságok üzletszabályzata alapján JOGOSAN szállíthatja, a sofőrt büntetnék meg, ha megpróbálná nem felengedni...
Javaslom, hogy izomból való felháborodás helyett olvasd el a szabályokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!