Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyibe kerül jelenleg...

Mennyibe kerül jelenleg Budapesten egy BKV vonaljegy? Arra gondolok, ami egyszeri utazásra lehetcsak felhasználni.

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron voltam utoljára Pesten és akkor 290 Ft volt. Jövőhéten megyek és szeretném tudni, hogy mennyire számítsak.

Köszi a választ!

2010. szept. 3. 11:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Bocs, azért emeltem ki, mert arra vagyok még kíváncsi, hogy ezen a vonalon mennyire gyakoriak az elenőrök. Csak elfelejtettem leírni a kérdésemet :-)

De úgy látom az egyik válaszoló gondolatolvasó xD

Tényleg érdemes briccelni? Hiszen nem sok meglálló a Keletitől a Ferenciek teréig

2010. szept. 8. 15:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem gyakori ezen a vonalon az ellenőr,főleg délután,mert akkor már tömve van a busz,arra meg nem száll föl egy ellenőr sem..:P Szóval nem kell jegyet lyukasztani,mert elég drága 2 megálló lenne...,de Te tudod!
2010. szept. 8. 16:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem 3 megálló, Balaha Lujza tér, Uránia és Astoria jól tudom?? és utánna jön a Ferenciek tere
2010. szept. 8. 16:42
 14/18 anonim ***** válasza:
3 féle képen is mehetsz: Felszállsz a 173-mas buszra Bornemissza tér felé, 5 megálló, vagy felszállsz a 7E-s buszra Kelenföldi pályaudvar felé, 2 megálló, vagy felszállsz a 2-es metróra Déli pályaudvar felé, 3 megálló, átszállsz a 2-es metróra Kőbánya-Kispest felé, 1 megálló. Ez mind 1-1 vonaljegy (320 Ft).
2010. szept. 8. 17:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha "fekete" hetessel mész akkor 5 megálló a Keletitől a Ferenciekig,de érdemesebb "piros" hetessel menni,mert azzal csak 2 megálló...
2010. szept. 8. 18:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Ezeket a jelzéseket nem is tudtam, nyílván, mivel vidéki vagyok. Köszi a válaszokat!
2010. szept. 8. 18:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok 3 féle képpen menni xD Csak a Keletitől, mivel vonattal utazom =)
2010. szept. 8. 18:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Már elég rég nincs olyan, hogy "piros" 7-es, helyette 7E van. Erre szállj fel, vagy a 173E-re, csak 2 megálló az egész.
2010. szept. 8. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!