Mennyibe kerül jelenleg Budapesten egy BKV vonaljegy? Arra gondolok, ami egyszeri utazásra lehetcsak felhasználni.
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron voltam utoljára Pesten és akkor 290 Ft volt. Jövőhéten megyek és szeretném tudni, hogy mennyire számítsak.
Köszi a választ!
2010. szept. 3. 11:15
2/18 anonim válasza:
320, de ha többet utazol érdemes 24óráj jegyet/bérletet vanni az 1550 és az mindenre jó.
3/18 A kérdező kommentje:
köszi, jó lesz az egy útra, csak kettőt kell vennem és ez nekem jobban megéri. Nagyon drága :D te jó ég, meddig akarják még emelni? lassan már 500 Ft lesz :-O
2010. szept. 3. 12:11
4/18 anonim válasza:
Ha nem metróval mész utazz ingyen,annál nincs olcsóbb!Én is igy teszek már évek óta,és vigan elutazgatok:D Akik meg ez szúrja a szemét az tehet egy szivességet..;)
5/18 anonim válasza:
Igazából drága, de ha azt nézem, hogy Győrben egy vonaljegy 305 Ft, ahol csak busz van se villamos se metró semmi, ahhoz képest... Nem vészes.
6/18 anonim válasza:
Itt debrecenben is 320 és nyilván rövidebb távolságot mész mint Pesten
7/18 anonim válasza:
Ha átszállsz, akkor ne 2 vonaljegyet vegyél, hanem egy átszállójegyet (490 Ft).
8/18 A kérdező kommentje:
Nos úgy megyek, hogy a Ferenciek terére a Keletitől és majd onnan vissza a Keletibe.
Sajna nem tudok gyalogloni, mert időpontra megyek és a vonatom elég neccesen ér be :S
2010. szept. 4. 06:39
9/18 anonim válasza:
Akkor a 7E vagy 173E busszal mész csak két megállót. Nem vagyok a bliccelés híve, de erre a távolságra fölösleges kiadni 600 forintot, az ellenőr pedig nem tud ennyi idő alatt megbüntetni.
10/18 anonim válasza:
Őszintén, miért emeltek ki olyan kérdést amire már van 7 válasz ebből legalább 1 megválaszolta a kérdést?!
A kiemelés nem arra lenne jó hogy ha nem kaptál választ feltűnő helyre ki legyen téve és kapj választ??
Még leírjuk 30-an hogy 320 Ft?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!