Miért járnak a trolik ott sok helyen akkuval, ahol van felsővezeték?
1. Lehet, hogy nincs felsővezeték egy részen (pl. 72M, 73M, 82 hétvégente) és amikor újra lesz, akkor nem rakja fel egyből, csak a végállomáson
2. Amit #2 is írt, használni kell az akkumulátorokat, többször is láttam már így trolit olyan helyen, ahol végig van felsővezeték.
Szent = Szedőt
Android tud olyan átírásokat csinálni, hogy én magam elröhöm magam 🤣
De bizony ott is gyakran leveszik, ahol nem kéne. Kettesnél lesz a megfejtés.
(Én inkább azt nem értem, hogy kiépített trolihálózat alá mi a büdös bánatnak vesznek nem kevés pénzért ekkora akkumulátorral rendelkező járműveket, feleslegesen elvéve tucatnyi ember helyét az utastérből, és állat módjára szétcseszve használhatatlanná az üléselrendezést. Minek, ha van az utcában áram? Hordozzák körbe teljesen feleslegesen a tonnás akkumulátorokat egész nap. Vegyék és vigyék az akkus trolijaikat olyan rövidebb buszvonalakra, ahol nincs, és nem is lenne gazdaságos felsővezetéket kiépíteni, fenntartani. Arra lennének valók.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!