Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most én voltam a bunkó vagy a...

Most én voltam a bunkó vagy a buszsofőr?

Figyelt kérdés
Szállnék fel a buszra mutatom a bérletem köszönök megyek tovább erre mondja a sofőr hogy állj hova mész? Mondom mert nem megy a busz? Azt mondja igen de 1 perc múlva és úgy hogy ajtó tárig ki volt nyitva a buszon meg senki nem volt. Meg amúgy is már fel lehetett volna szállni. De ha úgy gondolja hogy nem mi a fenének nyissa ki az ajtót? Ezzel annyit ért el hogy át álltam a másik meg állóba és jöttem egy másik busszal. Bunkózon mással. Mikor fáradt is az ember menne haza aztán még jön itt a dumájával. Csak annyit mással is volt már ilyen? Nem tudom de elléggé felidegelt a dolog.
2021. szept. 28. 15:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó:itt látszik hogy nem értelmezted a kérdést inkább ne is kommentelj! Milyen fél óra?Szó sem volt arról mindössze 1 perc volt és autóbuszállomáson nem a kisboltnál. Nyitott ajtónál jó hogy felszáll az ember.
2021. szept. 28. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Nem, egyáltalán nem jó. :)
2021. szept. 28. 17:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha a buszmegállóban áll nyitott ajtóval röviddel az indulás előtt, az egyértelmű jelzés arra, hogy fel lehet szállni és a söfőrnek kellett volna elnézést kérni, hogy ennek ellenére mégis le kell szállnod. Ha meg üres volt a busz, akkor nyilván nagy tömeg sem volt, hogy zavarja a járkálás, szóval ha már egyszer felszálltál, akkor nem értem, miért kellett elküldenie, csak azért, hogy egy perc múlva megint visszagyere.

Felém egyébként a buszvégállomásokon a megállótól messzebb szoktak megállni, amikor még nem állnak készen, ilyenkor megérteném, ha elküldi azt, aki nem tudja, hogy majd csak akkor lehet felszállni, ha a megállóba áll be, de még akkor sem bunkón kéne ezt közölni.

2021. szept. 28. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

10-es, 1 perccel indulás előtt történt az eset a leírás szerint. Akkor már jó eséllyel túl volt a szaráson, papírmunkán, de ha mégsem , akkor meg mit ér plusz 1 perc “szellőztetés”? Semmit a világon. Akkor tartsa zárva az ajtót.

Ezen kívül a hangnem sem mindegy, az “elnézést uram, még egy perc türelmet kérek” teljesen oké, a “hová mész?” már jóval kevésbé. Remélem ezt azért érzed.

A busz egyébként egy vállakozás tulajdona, hiába szeret saját maga által körbehugyozott területként tekinteni rá egy csomó járművezető, akik olykor élvezik, ha rá-ráparancsolhatnak egy-egy idegen emberre ilyen , egyébként tök jelentéktelen szitukban is.

2021. szept. 28. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Erre te bevágtad a durcát és inkább egy majdnem egy órával későbbi busszal mentél el, lehet hogy a sofőr szerinted bunkó volt, de te meg olyan vagy, mint egy hisztis kisgyerek.
2021. szept. 28. 18:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Még szép hogy másik busszal jövök szerintem sokan ezt tennék, kit érdekel a bunkó dumája és ezek után még szálljak fel a buszára miután szórakozik velem ez nem durca.
2021. szept. 28. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!