Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A régi diákigazolványra...

A régi diákigazolványra válthatok bérletet? (középiskolába megyek)

Figyelt kérdés
Bérletváltás. Középiskolába megyek, és eddig még nemvolt bérletem. A diákigazolványomra is csak ritkány raktak matricát, utoljára 2004-ben. Na most én a tanév kezdésével szeretnék bérletet váltani. Ezt megtehetem a régi diákigazolványommal? Elméletileg igen, a baj csak ott van, hogy az iskolám megváltozott. Kérjek ideigleneset, és arra váltsam? De az csak egy hétig érvényes. és ha megvan az új diákom, akkor már az arraváltott bérlet sem érvényes? Segítség! Nagyon sürgős!
2010. aug. 30. 12:02
 1/6 anonim válasza:
70%
Sztem nem jó. Ha ellenőrzik a buszon, megbüntetnek egy pár ezerre. Kérj ideiglenest, azt elfogadják. Meg mondd, hogy folyamatban van a másik igénylése.
2010. aug. 30. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
29%

Ha nem 2004-ben raktak volna rá utoljára matricát, hanem az uccsó tanévben, akkor jó lenne a diákod, mert okt 31-ig érvényes lenne, de így sajnos nem....

kérj ideiglenest, az új diákot úgyis nemsokára megkapod.

2010. aug. 30. 12:21
 3/6 anonim válasza:
79%
Nekem sincs a diákomon matrica , azt mondják hogy addig nem kell amíg be nem töltöm a 18 -at ... Am elvileg okt 31 ig jónak kell lenni ...
2010. aug. 30. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem jó volt, nem kötöttek bele az ellenőrök.
2010. aug. 30. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
18 éves korodig tanköteles vagy, ergó tök felesleges a matrica 18 éves kor alatt...
2010. aug. 30. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Szabályban vissza is vonták,és csak 18felettieknek jár matrica idéntől.Azaz elég csak bérletet kérned és ennyi.
2010. aug. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!