A diákigazolványra hol lehet kérni hátulra azt az érvényesítő matricát, mennyiért?
Figyelt kérdés
(iskola nem ad, egész városba nincs ilyen)2011. ápr. 27. 15:15
1/16 anonim válasza:
"iskola nem ad"
Ez kurv@jó, ugyanis ők adják, nekik kell igazolniuk, hogy a diákjuk vagy. Amúgy ez gimi?
2/16 A kérdező kommentje:
igen gimi. méghozzá nem is rossz. kértem hogy egy bizonyos helyre csk úgy engednek be ha van érvényes diákom.. de azt mondták hogy ők nem tudnak adni már vagy 5-6 éve nem foglalkoznak ilyennel. szóval nem tudom hova forduljak :S
2011. ápr. 27. 15:26
3/16 A kérdező kommentje:
pontosabban ez a város ÓZD.. és egyik iskolába sincs ilyen, sőt még általánosba se volt, mert a helyijáraton nemkérik.. de viszont ha nem helyijáraton akarok menni akkormeg "megb***om a***ámat" kb
2011. ápr. 27. 15:28
4/16 anonim válasza:
18 év alatti tanulónak nem kell érvényesítő matrica!
Amúgy 5e Ft-ért lehet venni feketén felénk..
5/16 A kérdező kommentje:
mifelént még a hamisítottról sem hallottak.
2011. ápr. 27. 15:38
6/16 anonim válasza:
Első vagyok. Ha gimis vagy, akkor nem kell rá félévente matrica, hanem csak ha főiskolás, vagy egyetemista vagy. Az a diák érvényes kell, hogy legyen.
7/16 anonim válasza:
Nem hamisítottam, pl nekem van matricám, de ha ügyes vagyok pengével le lehet szedni, és ráragasztani másik diákra. :)
8/16 anonim válasza:
Már nem kellenek a matricák, nekem már 3 éve nincs rajta, és érvényesnek tekintik.
9/16 anonim válasza:
Ígyvan, tanköteles korodig nem kell. Pontosabban annak az évnek az október 31.-éig, amikor betöltöd a tanköteles kort.
10/16 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, igaz az még tanköteles?
köszi a válaszokat
2011. máj. 13. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!