Melyik a kedvenc vasúti kocsitok?
Figyelt kérdés
Légyszi indokoljátok meg a válaszaitokat! Ha nem szertitek a magyar vasúti akkor azt is írjátok le mért nem. Köszönöm2021. júl. 30. 14:21
21/27 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én mindig örülök, ha a 40 éves vasúti kocsik vagy Fecske helyett Halbi érkezik.
A kedvenc vasúti kocsijaim az IC+ vagonok, abból is különösen a nemzetközi fülkés.
22/27 A kérdező kommentje:
20-as! Villamos Fűtőkocsi (VFK) a neve!
2021. aug. 1. 10:19
23/27 anonim válasza:
Bmxt Hernyó vezérlő (a hatablakos közepű változat, nem a Kissamué) Abban volt a helyem 17 évig, míg el nem vették. Szépen lecsúsztam a székben, kitettem magam elé a biciklit, és feltettem rá a lábam. Az volt a keleti kényelem, nem ezek a kitörik a deszkán a hátad világ, se szivacs, se semmi...
24/27 anonim válasza:
Halberstadti. Szerintem ez a legjobb. (Veszprémbe szinte csak ilyen jár)
25/27 anonim válasza:
Halberstadti, szintén Veszprémi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!