Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jogosan nem látják szívesen...

Jogosan nem látják szívesen az ilyent a falusiak a buszon?

Figyelt kérdés
Aki udvariatlan, nem foglalkozik az illemszabályokkal, és üldözési mániás, hajlamos dührohamot kapni ha ő mondjuk ül leghátul, előrébb meg leül valaki menetiránynak háttal, felé fordulva, és úgy érzi őt bámulja meg ellene áskálódik, és elkezd bemutogatni neki, meg hogy elvágja a torkát, az előtte levő ülést ütlegeli, magában suttog meg ilyenek. Meg vágja a pofákat ha olyanok jönnek a buszra a közelébe, akik neki nem szimpatikusak. Jogosan zavarja a falusiakat, amikor ott van a buszon?
2021. júl. 29. 03:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt csinálnak a falusiak amit akarnak. Szívük joga eldönteni, hogy kit látnak szívesen és kit nem.

Amíg az adott utas betartja az utazási feltételeket és nem sérti a többi utas jogait, addig jogosan utazik.

2021. júl. 29. 05:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, egy ilyen alak nem csak a falusiaknál verné ki a biztosítékot.
2021. júl. 29. 06:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted az ilyen csak falun számít bunkónak, vagy mi? Egyébként falusi vagyok és buszozok, nemigen van ilyen. Inkább a kölykök a zavaróak, meg akik nem tudnak normális hangerővel beszélni, a busz elején is hallom, hogy mit dumálnak a végében.
2021. júl. 29. 06:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
+1 akik büdösek. Egyszerűen nem értem az ilyet, mert rendes dolgozó emberek, jegyet is vesznek stb., de mégis olyan szaguk van, hogy 5 méteren belül meg lehet veszni.
2021. júl. 29. 07:24
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Huh, megint itt van a buszos őrült?

Már azt hittem eltűnt végleg.

2021. júl. 29. 07:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok falusi, de a pszihopatákat én se szívesen látom a közelemben....
2021. júl. 29. 08:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki sem viselné el. Jár kezelésre?
2021. júl. 29. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
igen jogosan , de az fura hogy az ilyen amikor találkozik egy hordával ott azért érzi meddig mehet el
2021. júl. 29. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen mindenkit zavarna
2021. júl. 29. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!