Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit válaszol a BKK, ha megírom...

Mit válaszol a BKK, ha megírom nekik, hogy az egyik buszvezetőjük szándékosan lekéste a HÉV-et, és ezt alá is támasztom a BKK saját adataival?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 07:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, tervezett pótlàsok esetében bizony gyakran elmarad a kellő körültekintés és óra szerint indulnak a csatlakozó jàratok, akár odaért a csatlakozás, akàr nem.

Ezzel együtt érdemes írni, mert ha sok hasonló bejelentés van, akkor rendszerszintű a probléma. Ha elszigetelt eset, akkor is meg szokták kèrdezni a járművezetőt, de azt te sem várhatod , hogy ő majd maga ellen beszél.

2021. júl. 23. 08:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A nagyvárosi közlekedés már csak ilyen. Semmi sem kiszámítható. Ha időre mész és nem akarsz elkésni akkor előbb kell indulni.

Ha kiszámítható menetidőt akarsz akkor bicikli vagy robogó, rövidebb távon gyaloglas is jó.

2021. júl. 23. 09:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi alapján gondolod, hogy nem állhat ott egy percet. Minden vonalon vannak meghatározott pontok, ahol sietés esetén várakoznak, hogy tartani tudják a menetrendet.

Az átlagos forgalomhoz van igazítva. Ha dugóba kerül, az ellen nem nagyon van mit tenni. De ha gyérebb a forgalom, akkor várakoznia kell a megállóban, hogy ne szaladjon nagyon előre. Ahol sűrűn követeik egymást az azonos járatszámú buszok, ennek kisebb a jelentősége, de a 10-15 perces vagy még ritkább indulási időknél te sem szeretnéd, ha mondjuk 14:50 van a táblán, te ott vagy 14:45-kor, és aztán vársz húsz percet, mert előbb elment a busz.

2021. júl. 23. 09:34
 14/26 A kérdező kommentje:

Ha normálisan olvasnád el, amit írtam, benne volt, hogy a menetrend nem indokolta.

2021. júl. 23. 10:01
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan olvastam, és nem voltam tapló.
2021. júl. 23. 10:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nyafogásra én is valami bullshitet írnék a BKK helyében. 1 perc nem elég átszállni. Másrészt nem fél óránként jár a HÉV.
2021. júl. 23. 10:14
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen levél egyből megy is a szemétbe.

Késésért ugyanis egyetlen járművezetőt se vonnak felelősségre. Nem is tudhatod miért állt a megállóban. Mondjuk, utast tájékoztatott, vagy jegyet árusított. Vagy mindkettő.

Ne 1 percre számold ki sose, mert lemaradsz.

Tetézheti ezt az is, hogy a mondjuk 1 percet siető HÉVnek már csak integethetsz.

2021. júl. 23. 10:52
 18/26 A kérdező kommentje:

"Nem is tudhatod miért állt a megállóban. Mondjuk, utast tájékoztatott, vagy jegyet árusított. Vagy mindkettő."

Nem tudom miért állt, de egészen biztosan nem a felsorolt két dolog miatt.

2021. júl. 23. 11:28
 19/26 A kérdező kommentje:

"1 perc nem elég átszállni."

Járókeretes néniknek esetleg.

2021. júl. 23. 11:29
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, magára az átszállásra elég 1 perc, csak erre tervezni nem elég.
2021. júl. 23. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!