Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Meg van a saját helyetek a...

Meg van a saját helyetek a metrónn stb,ahol megszokásból mindig oda szerettek ülni ha nem foglalt?

Figyelt kérdés
Én szeretnék mindig oda ülni ha lehet,vagy ez már kényszeres,beteges?

#Metro,busz ,villamos,tömegközlekedés
2020. aug. 13. 07:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a buszon volt így, szerintem ez normális.
2020. aug. 13. 08:00
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
szerintem majd mindenkinek van ilyen. nekem is megvolt míg jártam dolgozni.
2020. aug. 13. 08:02
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Nekem igen, bár nem ülőhely, hanem egy bizonyos kocsi egy bizonyos végében szeretek állni, ott általában kevesen vannak és az jó hely, nem tapossák meg az embert. :D Leülni nem szeretek.
2020. aug. 13. 09:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Természetesen minden járműtípuson megvan a helyem, és eléggé pipa vagyok, ha más odaült. Ez főleg hosszabb vonatúton probléma, vagy olyan rettenet buszokon, ahol 30 ülésből 28-ba egy normális méretű férfi (lába nincs amputálva) el se fér a mindenféle feljövő dobozoktól, üveglapoktól, szembeforgatott emberek lábától és a többi. Szóval nem azért válogat az ember, mert flúgja lenne, hanem mert kénytelen... Régen max annyi volt, hogy nyáron ne a napos oldalra üljek, ha lehet.
2020. aug. 13. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Metrón a babakocsis-kerekesszékes helyen szeretek állva utazni, amíg nem jön olyan utas, akinek szüksége van arra a helyre. Azért jó, mert félreesik, meg tudok kicsit támaszkodni.
2020. aug. 13. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Van, de nem tragédia, ha foglalt. Munkába menet minél közelebb az átszállási helyhez, vagy kijárathoz, hazafelé pedig minél távolabb ezektől, hogy már felmenjen a tömeg, mire a kijárathoz érek. A pandémia kezdete óta még arra is figyelek, hogy ne üljön mellém senki, akit nem ismerek személyesen (pl. szomszéd, kolléga, családtag), mert sokan egyáltalán nem tartják be normálisan a szabályokat, ami kötelező, mert senki nem tartatja be, és nagyon zavar, ha ott lihegnek, köhögnek a nyakamban, nem beszélve az alkoholistákról, akik simán isznak a járatokon, nem zavartatják magukat, hogy esetleg kiöntik másra. Távolságtartóbb lettem az utóbbi hónapokban.
2020. aug. 13. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
A Pandákon mindegy, a régieknél érdekesebb volt pl.: a vezérkocsi közelében ülni, vagy a legvégén, amikor az autostop befigyelt:).
2020. aug. 13. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
na látom megjött a lepontozós nber... mindegy... megszoktuk már :D
2020. aug. 13. 18:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Az Nber, az Nber.
2020. aug. 13. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem saját helyem. Ha valaki odaül, fel is keltem, ha ezután se kell fel rendőrt hívok. Ha otthagynám, akkor nem haladnánk semerre, ugyanis a slusszkulcs nálam van 😂

Egy buszsofőr

2020. szept. 4. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!