Tényleg ennyire alja ez a máv? Már wczni se lehet ha baj van?
Nyíregyről mentem fel Pestre, és hát rámjött a hascsikarás. Nem voltak valami sokan a vonaton, ezért gondoltam mi baj lehet, beülök a wcbe, életemben először.
Én kis naiv. 4 perc után dörömböltek az ajtón. Mondom foglalt. Eltelik 3 perc, ezalatt 3-man akarták rámtörni az ajtót. 2 perc szünet, majd a vonat megáll az egyik állomáson, és kívülről konkrétan kinyitották és rámtörte 2 kalauz az ajtót. Én meg ott ülök a budin, sz*ros seggel és fájó hassal. És közlik velem, hogy azonnal menjek kifele, mert az utasok szerint Nyíregy óta foglalom a wct. (Ekkor közbe 10 percig lehettem bent, Nyíregyet meg 1 órája elhagytuk. Plusz még volt vagy 4 kocsi a vonaton, ahol volt wc). Mondom nekik elnézést, ha megengedik hogy kitöröljem a seggem, akkor kimegyek.
De most komolyan, ez mi? Ülök a wcn, éppen szarul vagyok, és rámtörik az ajtót. Aztán kicsaptam a balhét a vonaton, amit utólag bánok, de nagyon eldurrant az agyam. Mellesleg azt hozzátenném, hogy persze utánam nem ment be senki, addig volt fontos amíg bent ültem. Vagy közbe sikerült nekik megtalálni a másik mosdót.
Amúgy megérné emiatt panaszt tenni? Rohadt kínos helyzetbe hoztak.

Vannak akik így bliccelnek. Egészségügyi problémára hivatkozva tehetsz panaszt, de valószínű, hogy sablon választ fogsz kapni.
Amúgy ki vigyázott a cuccodra addig? A kalauz előtte lekezelt?
Persze, felszállás után 5 perccel lecsippantotta a jegyemet. Cucc meg csak egy táska volt nálam, azt vittem magammal a wcbe.
Igen, én is erre gondoltam, hogy nem fognak vele foglalkozni, úgyhogy lehet hagyom az egészet. Csak azért elég frusztráló, hogy ilyen megtörténhet...

Megértelek, hogy eldurrant az agyad...
Vonaton én is láttam már olyat, hogy az ötvenes pasi elment tojni, és alig volt bent 5 perce, mikor többen menni akartak WC - re.
Új vonat volt. Vagy hárman be akartak menni.
Aztán egy szintén ötvenes pasas kiabált be neki, hogy: "Gyere már!"...
A pasi kijött, és kissé felemelt hangon mondta, hogy: "Te is kijönnél, ha lógna a seggeden a sz.r...?"
Basszus... Felnőtt emberek annyira suttyók voltak, hogy hihetetlen...
Egyébként, tényleg azért töri ilyenkor rá a kalauz az utasra a WC - t, ha 5 percnél tovább van bent, mert a réti indiánok kedvelt bliccelési módszere, hogy bemennek a budiba, hogy ne kelljen jegyet venniük...
Legutóbb 1 hónapja láttam ilyet a vonaton, hogy két drogos suttyó bement a WC - be, és nem akartak kijönni... Úgy kellett rájuk törni az ajtót...
Szóval, köszönd a réti indiánoknak, meg a többi drogos nyomorultnak, hogy a normális embereket is így csesztetik a kalauzol...

Én már többször voltam sokáig voltam a wc-n vonaton. Általában nem zavar senkit. Kalauz sosem törte rám az ajtót, de gondolom, előtte megpróbálnának kommunikálni, a hang azért átmegy a csukott ajtón is. Eddig 1x kaptam beszólást, egy idióta öreg tatától, pedig nem csináltam semmi extrát, csak éppen menstruáltam, véres lett a kezem, megmostam, megszárítottam. A tata be is ment utánam, de a hangokból ítélve ő már nem érezte szükségesnek, hogy megmossa a kezét, a járvány közepén sem.
Mondjuk nem lepne meg, ha Kelet-Magyarország rosszabb lenne ebből a szempontból. Ott valószínűleg jobban számít bliccelőkre a kalauz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!