Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tényleg ennyire alja ez a...

Tényleg ennyire alja ez a máv? Már wczni se lehet ha baj van?

Figyelt kérdés

Nyíregyről mentem fel Pestre, és hát rámjött a hascsikarás. Nem voltak valami sokan a vonaton, ezért gondoltam mi baj lehet, beülök a wcbe, életemben először.

Én kis naiv. 4 perc után dörömböltek az ajtón. Mondom foglalt. Eltelik 3 perc, ezalatt 3-man akarták rámtörni az ajtót. 2 perc szünet, majd a vonat megáll az egyik állomáson, és kívülről konkrétan kinyitották és rámtörte 2 kalauz az ajtót. Én meg ott ülök a budin, sz*ros seggel és fájó hassal. És közlik velem, hogy azonnal menjek kifele, mert az utasok szerint Nyíregy óta foglalom a wct. (Ekkor közbe 10 percig lehettem bent, Nyíregyet meg 1 órája elhagytuk. Plusz még volt vagy 4 kocsi a vonaton, ahol volt wc). Mondom nekik elnézést, ha megengedik hogy kitöröljem a seggem, akkor kimegyek.

De most komolyan, ez mi? Ülök a wcn, éppen szarul vagyok, és rámtörik az ajtót. Aztán kicsaptam a balhét a vonaton, amit utólag bánok, de nagyon eldurrant az agyam. Mellesleg azt hozzátenném, hogy persze utánam nem ment be senki, addig volt fontos amíg bent ültem. Vagy közbe sikerült nekik megtalálni a másik mosdót.

Amúgy megérné emiatt panaszt tenni? Rohadt kínos helyzetbe hoztak.

2021. júl. 20. 19:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik így bliccelnek. Egészségügyi problémára hivatkozva tehetsz panaszt, de valószínű, hogy sablon választ fogsz kapni.

Amúgy ki vigyázott a cuccodra addig? A kalauz előtte lekezelt?

2021. júl. 20. 19:14
 2/14 A kérdező kommentje:

Persze, felszállás után 5 perccel lecsippantotta a jegyemet. Cucc meg csak egy táska volt nálam, azt vittem magammal a wcbe.

Igen, én is erre gondoltam, hogy nem fognak vele foglalkozni, úgyhogy lehet hagyom az egészet. Csak azért elég frusztráló, hogy ilyen megtörténhet...

2021. júl. 20. 19:18
 3/14 anonim válasza:
100%
Férfi vagy nő vagy kérdező?
2021. júl. 20. 19:21
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Megértelek, hogy eldurrant az agyad...

Vonaton én is láttam már olyat, hogy az ötvenes pasi elment tojni, és alig volt bent 5 perce, mikor többen menni akartak WC - re.

Új vonat volt. Vagy hárman be akartak menni.

Aztán egy szintén ötvenes pasas kiabált be neki, hogy: "Gyere már!"...

A pasi kijött, és kissé felemelt hangon mondta, hogy: "Te is kijönnél, ha lógna a seggeden a sz.r...?"

Basszus... Felnőtt emberek annyira suttyók voltak, hogy hihetetlen...

Egyébként, tényleg azért töri ilyenkor rá a kalauz az utasra a WC - t, ha 5 percnél tovább van bent, mert a réti indiánok kedvelt bliccelési módszere, hogy bemennek a budiba, hogy ne kelljen jegyet venniük...

Legutóbb 1 hónapja láttam ilyet a vonaton, hogy két drogos suttyó bement a WC - be, és nem akartak kijönni... Úgy kellett rájuk törni az ajtót...

Szóval, köszönd a réti indiánoknak, meg a többi drogos nyomorultnak, hogy a normális embereket is így csesztetik a kalauzol...

2021. júl. 20. 19:26
 5/14 qkker1 ***** válasza:
94%
De legalább volt budipapir, vagy úgy jártál, mint az étteremben?
2021. júl. 20. 19:29
 6/14 A kérdező kommentje:
30 éves férfi vagyok. Igen, gondoltam hogy elsősorban a bliccelők és a drogosok miatt ilyen kritikus hely a wc. Ez így megint patt helyzet, mert tényleg amúgy a sok idióta bliccős gyökér miatt történt ez meg velem.
2021. júl. 20. 19:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Meglepő, de jó állapotban volt a wc. Volt wc papír, sőt még kézfertőtlenítő is. Mocsoknak nyoma sem volt.
2021. júl. 20. 19:35
 8/14 anonim ***** válasza:
98%

Én már többször voltam sokáig voltam a wc-n vonaton. Általában nem zavar senkit. Kalauz sosem törte rám az ajtót, de gondolom, előtte megpróbálnának kommunikálni, a hang azért átmegy a csukott ajtón is. Eddig 1x kaptam beszólást, egy idióta öreg tatától, pedig nem csináltam semmi extrát, csak éppen menstruáltam, véres lett a kezem, megmostam, megszárítottam. A tata be is ment utánam, de a hangokból ítélve ő már nem érezte szükségesnek, hogy megmossa a kezét, a járvány közepén sem.

Mondjuk nem lepne meg, ha Kelet-Magyarország rosszabb lenne ebből a szempontból. Ott valószínűleg jobban számít bliccelőkre a kalauz.

2021. júl. 20. 19:41
 9/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem olyan meglepő, az én tapasztalataim szerint 10-ből 8-szor teljesen rendben van a wc. Persze járműtípustól függően lehet kopott, de igazi kosz ritkán van. A motorvonatokon a vízhiány is ritka, kocsikból álló szerelvénynél előfordul, de általában elég a következő wc-be átmenni.
2021. júl. 20. 19:45
 10/14 anonim ***** válasza:
97%
Én is volt, hogy hosszabb ideig foglaltam a budit, de nem volt ilyen kellemetlenségben részem. Azért ha nem egy motorvonat, akkor van választék wc-ből.
2021. júl. 20. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!