Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tériszonyosok, hogyan közleked...

Tériszonyosok, hogyan közlekedtek a metrón? Mozgólépcsőket hogy bírjátok? A négyes metrón a liftek alja tényleg átlátszó? Akkor ott mi a jobb a lift vagy a lépcső?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van térisznyom, de annál azért durvább helyre kell mennem, hogy problémám legyen, mint egy metró mozgólépcsője :)

Nem olyan nagy szám az, hidd el. Ráállsz, levisz, lelépsz, kész.

2014. máj. 20. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsémre em vagyok tériszonyos, így ebben nem tudok tanácsot adni neked, azonban azt elárulhatom, hogy azokon az állomásokon, ahol eddig én jártam, nem volt olyan lift, aminek átlátszó lett volna az alja. Szerintem az egész vonalon nincs is ilyen.
2014. máj. 20. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem átlátszó a liftek alja. Néhány helyen van olyan burkolólap, ami átlátszik (de az sem tisztán, mattítva van), de azokat ki lehet kerülni, nem esnek útba.
2014. máj. 20. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Nekem van tériszonyom, de a metró lépcsőn nem parázok.
2014. máj. 20. 12:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszik,akkor a liftet megpróbálom:)
2014. máj. 20. 22:11
 6/6 ÁkosTóth válasza:
53%

Had mondjak valamit a tériszonyról:

Nem a magasságtól félsz,nem is attól hogy le esel,mert nem félsz,hanem hív a mélység...A fejedben valami azt mondja neked : "ugorj".

És elűzheted, ha engedsz neki.

Én egyszer felmásztam egy félig kész ház tetejére,ott nagyon féltem.Leültem a szélére és nem tudtam meg se mozdulni.És lefordultam,én,engedtem a hangnak.A haverjaim azt hitték már nekem annyi de végül is,nem lett bajom.Aztán felmásztam megint és már nem szólított hang...

2014. jún. 7. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!