Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szombathely-Budapest között...

Szombathely-Budapest között közlekedő Savaria IC-n van "sima" másodosztály?

Figyelt kérdés
Járvány elleni védekezésben résztvevő dolgozó vagyok, ezáltal van lehetőségem ingyenes utazásra a tömegközlekedést illetően. Erre most szükségem lesz, és Budapestről szeretnék utazni a Savaria IC-vel. Viszont az alábbi kikötéssel tudom igénybe venni a vonatközlekedést díjmentesen: "A kedvezmény vonaton a másodosztályra érvényes, de mindenütt a helyjegyre és a pótjegyre is vonatkozik.” Szeged és Budapest között így ingyen tudtam utazni, mivel hiába IC, van sima másodosztály is. Az lenne a kérdésem, hogy a Savaria is ilyen? Vagy ott csak IC és IC+ másodosztály van?

2021. júl. 10. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10: Nem a Bakony ic volt a kérdés….
2021. júl. 24. 22:24
 12/19 anonim válasza:
0%
Savari IC egy kaki, bakony IC ezerszer jobb. Veszprem és Székesfehérvár a világ legjobb városai!
2021. júl. 25. 00:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A kérdés kiírása óta sikerült eljutni Szombathelyre. Igaz 100 perces késéssel, mert pont a viharkárokat takarították a felsővezetékekről. Ami meglepő volt, hogy mennyire leharcolt állapotú Győr és Szombathely vasútállomása...és ez fogad egy turistát. Lehetne rá költeni bőven. Szombathely nagyon szép, élhető, Győrbe nem hiszem, hogy költöznék. Utolsónak üzenem, hogy Székesfehérváron már jártam, az is tetszik, de Szombathelyen egyértelműen látszik, hogy nyugati országrész, és jut pénz felújításra erre-arra. Veszprémben még nem jártam, az is bakancslistás hely. :)) Remélem hasonló, mint Szombathely. Viszont a vonat Szombathelyre tényleg nem volt valami jó, pedig elkérik az árát, tömött, zsúfolt volt, nem látszott rajta az a "plusz", amit elvárunk ennyi pénzért.
2021. júl. 25. 09:30
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

Szombathely vasútállomása pont nem leharcolt, teljesen fel van újítva, az egyik legszebb az országban.

Győré valóban szégyen.

2021. júl. 25. 09:41
 15/19 anonim válasza:
90%
Veszpremi vasútállomás nagyon undorító, de a város szép.
2021. júl. 25. 14:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Győrön is látszik, hogy szép, fejlett város, az egy dolog, hogy a vasútállomása ronda.
2021. júl. 25. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Mayell, nem tudom, melyik vagy te, de ne priviben üzengess. A „Szombathely nagyon szép, élhető, Győrbe nem hiszem, hogy költöznék”-re írtam, hogy Győr is jó hely, neked csak annyiban reagáltam a kommentedre, hogy a vasútállomás tényleg ronda (már amennyiben te vagy a 14-es). Ne priviben írogass, hanem itt.
2021. júl. 25. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:

17: Ide akartam írni, csak privibe sikerült, bár semmi sértőt nem írtam, így nem tudom minek hisztizel. Mellesleg meg oda írok, ahova akarok, nem te fogod megmondani nekem.

Jutalomból megy a privi is.XD

2021. júl. 25. 17:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos a nyári időszakban csak a régebbi IC-kocsik jutnak rá, az újak a Balatonra mennek, majd ősztől egy részük visszakerül a Szombathely-Budapest IC-kre!
2021. júl. 26. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!