Mennyire kell züllötten kinézni a vonaton, hogy ne próbáljanak meg kirabolni?
Szeretnék eljutni az ország egyik végéből a másikba, hogy elvigyek egy fontos csomagot, azonban nincs autóm, és nem szeretnék telekocsival vagy idegenekkel egy autóban utazni
Még sose utaztam egyedül vonattal, milyen járattal érdemes menni?
De amúgy mit parázol?
Abba biztosíthatlak hogy pont a vonaton nem fognak kirabolni,mert én velem megtörtént hogy valami barom belém valami mende-mondával hogy én ezt mondtam még azt mondtam.
Vonaton egyszer se próbáltak erőszakoskodni,se semmi.(még eddig).
Ahogy írta valamenyik,legjobb hogy bicskát meg gázspray(vagy könnygázt) használsz,vagy esetleg gáz gumis pisztolyát védekedni.
Ha ennyire parázol hogy kirabolják,akkor bátran ajánlom hogy vegyél bicska/sniccer+dezodort/légy írtót+pót bicska/sniccer.
Plusz még jó jöhet az telefonod,ha megtámadnak,akkor próbáld hívni az rendőrséget,vagy levideózni..
Atyaég, bicska, meg gázspré… melyik országról beszélünk?
Én tényleg beutaztam az utóbbi két évtizedben az egész országot és még a legtrágyább környékeken sem gondolom, hogy bármi veszély leselkedne az emberre egy vonaton. És ebben azért volt minden: késő esti elővárosi vonat tele beállt bulizóval, utolsó putnoki személy, Mátészalka vidéki vicinális, sellyei döcögő, csak hogy kiemeljek pár sztereotípikusan (és olykor igaztalanul) “nehéznek” tartott vidéket. Átlagos testalkatú, 170 cm mély férfi vagyok, szóval még csak ez sem riaszthatta el a probálkozókat.
Szóval gyerekek, nem, nincs szükség ilyen eszközökre. Egészséges mértékű gyanakvás nyilván soha nem ártott még senkinek, természetesen én is volt, hogy inkább népesebb kocsiba ültem át vagy rövidre zártam az órámról megkezdett beszélgetést. De ez bőven elegendő óvatosság. Ennyi.
14
Jó,első sorban nyilván óvatosság számít meg hogy élő vigyázatosak legyünk.
Nyilván nem fog az kedves kérdező késő éjszaka várni valakire,főleg ha borsodban van.
És bicska és gázspray-el mi a baj?😐
Csak tudod mi a baj?
Lehetsz te akár Győri gazdag negyedben,akkor is megtudják támadni,főleg ha még nem is néznéd ki a másikból vagy nem is veszed észre ha hátad mögött van.
És kb nem egy 60-70 kg emberke fog sima kézzel fenyegetőzni hogy add ide az pénzed vagy meg vér,még véletlenül se.
Benne van az pakliban hogy:
-Csoportosan
-Fegyverrel
-Vagy jobb kondiban(akár testi főlény,vagy karatés emberke) lévő emberke
-rokonokkal
fog megtámadni.
És ezek 99,99-ban mindig ez van az hírekben.
Elő*
Bocsánat, autokorrek megint homárkodik
Csak annyira nézzél ki züllötten, hogy emiatt még ne legyél kizárható az utazásból.
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!