Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Amikor majd már nem kell...

Amikor majd már nem kell maszkot hordani a tömegközlekedésen, nem lesz furcsa ha én mégis hordok? Jobban érzem úgy magam

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 17:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

9es

Milyen érdekes, covid előtt sosem láttam ilyen embereket, csak hirtelen most jelentek meg ezek a betegségek, ami miatt maszkot kell hordani. Amúgy biztos vagyok benne, hétfőtől nem sok maszkos embert fogtok látni, buszon sem.

2021. júl. 3. 18:33
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ma még sok emberen láttam maszkot Pesten.

Amit soha nem értettem az elmúlt hónapokban: saját kocsiban egyedül is orrot, szájat takaró maszk. Minek?

De utcán, buszon, villamoson még most vannak, akik viselik.

2021. júl. 5. 20:21
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
#12 A vírusrettegőknek nincs túl sok eszük, ne várd el tőlük, hogy gondolkodjanak, mielőtt maszkot húznak a saját autójukban!
2021. júl. 5. 21:07
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

13. Örülj neki, hogy nekef csak ennyi. Vírusrettegők.

Nekem apám, több más rokonom és barátom halt bele.

2021. júl. 5. 22:21
 15/23 anonim ***** válasza:
22%

#14 Nem abba haltak bele.

[link]

2021. júl. 6. 07:49
 16/23 anonim ***** válasza:
67%
15! És aki lélegeztetőgépre sem kerül? Az mibe?
2021. júl. 6. 09:24
 17/23 anonim ***** válasza:
45%
Az az egyéb betegségeibe hal bele.
2021. júl. 6. 12:20
 18/23 anonim ***** válasza:
70%

„17/17 anonim ***** válasza:

Az az egyéb betegségeibe hal bele.”

Teljesen igazad van. Koronában senki nem halt még meg.

De pl. apámnak magas vérnyomása volt, és vírusos tüdőgyulladás vitte el. Boltban vette? Aki még egy héttel korábban teljesen rendben volt, élte a mindennapjait, miért lett lázas (magas vérnyomás nem okoz lázat), miért kezdett el hörögni, és mitől lett az egész tüdeje gyulladásos? Mitől szűnt meg a kapcsolata a külvilággal?

Meg tudod ezt nekem magyarázni?

Azért jövök vele, mert személyes tapasztalat, és nem olvastam, halottam, láttam valahol.

Nem orvosok fogták rá, hanem fogtam a kezét, és nem tudtam, mit tegyek. Olyan volt a levegővétele, mint amikor valaki nagyon durván horkol.

2021. júl. 6. 12:28
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

Én a korona előtt is láttam elvétve maszkos embereket.

Például szervátültetés után kilökődhet a szer, hallottatok erről, igaz? Arról is hallottatok, hogy immunrendszert gyengítő kezelést kapnak ilyenkor?

Bizonyos immunhiányos betegségeket, leukémiákat, csontvelő daganatokat csontvelőttanszplantációval kezelnek. Ilyenkor a betegnek egy ideig NINCS is immunrendszere, aztán gyenge lesz, mert a nulláról kell felépülnie. Ráadásul sokszor gyengítik is gyógyszerekkel, mert GVHD alakul ki, az új fehérvérsejtek támadják a szervezetet.

Gondolom hallottatok már az egyéb kemoterápiákról. Ezek során is lecsökkenhet a fehérvérsejtszám/legyengülhet az immunrendszer.

Empátia sokaknál ismeretlen fogalom.

Plusz.

Nekem nincs fenti betegségem, legalábbisnincs diagnosztizálva.

Amióta hordanom kellett a maszkot, csak pár darab pár napos igen enyhe náthám volt.

Egyébként 1-2 havonta van "megfázásom".

Szerintem full megéri hordani és annyira nem zavaró azért.

2021. júl. 6. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:
17%
#18 Őt a lélegeztetőgéppel ölték meg, lásd a 15-ös linket.
2021. júl. 6. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!