Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Amikor majd már nem kell...

Amikor majd már nem kell maszkot hordani a tömegközlekedésen, nem lesz furcsa ha én mégis hordok? Jobban érzem úgy magam

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 17:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Jogodban áll maszkot hordani a közlekedési eszközökön. Hordj is, ha úgy jobban érzed magad!
2021. júl. 2. 17:21
 2/23 anonim ***** válasza:
38%

Megvan az 5,5 millió. Hogy mikor lép életbe a rendeletmódosítás, nem tudom. Én mindenesetre, ha tömegbe kerülök, viselni fogom.

Nem leszel egyedül. Itt is olvastam sok olyant, hogy megtapasztalták jótékony hatását, nem csak a koronavírussal kapcsolatban is.

2021. júl. 2. 17:23
 3/23 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem így a járvány után nem. Én régen felvettem ha náthásan kellett buszoznom vagy boltba mennem, akkor néztek. De mostanra már szerintem mindenki megszokta, kb annyira fogja érdekelni a népet, mint az hogy viselsz-e napszemüveget vagy nem.
2021. júl. 2. 17:31
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

Ha még valakihez nem jutott el a hír, holnaptól (szombat) már nem kell hordani.

:)

2021. júl. 2. 17:51
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Viseld, ha akarod, azzal úgyis csak a többieket véded.
2021. júl. 2. 18:23
 6/23 anonim ***** válasza:
50%
Mégis miért érzed jobban magad így? És nem, nem furcsa, a qrva maszk a furcsa, mert természetellenes, és amugy is már a gyakorlat megmutatta, hogy semmit nem befolyásol a járvány tedjedésében, ahogy a.túlzott kézmosás és fertőtlenítés sem.
2021. júl. 3. 08:03
 7/23 anonim ***** válasza:
38%
De, furcsa lesz, hogy valaki ennyire imádja értelmetlenül hordani azt a haszontalan szájkosarat.
2021. júl. 3. 14:18
 8/23 anonim ***** válasza:
38%
Nem lesz furcsa, más agymosott covidrettegők is vannak.
2021. júl. 3. 15:55
 9/23 anonim válasza:
74%
Elég durva, hogy sok ember nem tudja felfogni azt, hogy valaki azért hord maszkot, mert olyan betegsége van ami miatt sokkal jobban ki van téve a különböző fertőzéseknek.
2021. júl. 3. 16:04
 10/23 anonim ***** válasza:
52%
A #7-es meg #8-as félék szoktak az ilyenekért még beugatni is, de olyan vicces, mikor aztán mégis őket zavarják le a buszról mások zaklatása miatt. 😁
2021. júl. 3. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!