Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A repüllőn hol a véce a...

A repüllőn hol a véce a pilótának?

Figyelt kérdés
sose látom őket kijöni hoszú órák alat, kel nekik legyen külön véce
2021. jún. 29. 21:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Kibírják, brunyálás helyett szabad időben tanulmányozzák a helyesírási szótárat.
2021. jún. 29. 21:42
 2/15 A kérdező kommentje:
és amikor amerikába mentem ot hogy birgyák ki a 8 órát? figyelltem nem jöt ki pilóta pisállni. meg ha jól tudom repüllés előt rájuk zárgyák az ajtót is bisztonsági okok mijat
2021. jún. 29. 21:44
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Márpedig bizony kijönnek, ha muszáj. Csak az némi szervezést igényel, hiszen pilóta nem maradhat egyedül a fülkében, szóval be kell vonni a légiutaskísèrőket is a műveletbe :)
2021. jún. 29. 21:45
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Behugyoznak. Hülye kérdésre hülye válasz. 7 helyesírási hiba (a véce-t egyszer számoltam csak bele) 2 mondatban (bár, ha idevesszük a mondatkezdő nagybetű és a mondatvégi írásjelet is, akkor 9), gratulálok!
2021. jún. 29. 21:45
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Botrányos a helyesírásod. Nem szégyelsz így írni?

Egészséges ember kibírja. A hosszú utskon dupla személyzet van, váltják egymást.

Egyébként kijönnek a fülkéből.

Utazómagasságon lehet megtenni, amikor elvan a robotpilóta is.

De nem szerencsés.

Bármikor történhet valami, amely két pilótát igényel.

Ha meg nem tökéletesen egészséges, akkor nem állhat szolgálatba.

2021. jún. 29. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Kubus üvegbe pisálnak, a nagyvécézést meg kibírják.
2021. jún. 29. 22:32
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
#5-ös helyesírás szónok: mit jelent az utskon? Bagoly mondja verébnek 😁
2021. jún. 30. 08:15
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Kérlek szépen az egy elütés, amit nem vettem észre. a és s egymás mellett van. A kérdező nem mellé üt, hanem borzalmasan ír.

A válaszomnak nem ez a lényege. Adtam érdemi, releváns választ.

1-2 órát egészséges ember kibír WC használat nélkül. Ha valami baja van a személyzet bármely tagjának, akkor nem repülhet. Egy hasmenés is elég. De utazómagasságon, amikor a robotpilótáé a főszerep, ki tud menni az egyik elvégezni a dolgát. Nem szerencsés, de megoldható.

A hosszú utakon dupla személyzet van, váltják egymást.

2021. jún. 30. 09:26
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
Nekünk a nonstop 800 km-es kirándulóbuszon azt mondták, hogy egészséges ember 4 órát kibír wc használat nélkül. Így a busz is csak 4 óránként állt meg. Volt ugyan a buszon wc, csak tilos volt használni. 🤨
2021. jún. 30. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

"a busz is csak 4 óránként állt meg"

A sofőr vezetési ideje max 4,5 óra lehet egyhuzamban, ezért szokták így csinálni. (561/2006/EK rendelet)

A pilóták is az utasok részére fenntartott mosdókat használják, nincs nekik saját még a legnagyobb gépeken sem. Ráadásul ahogy írtad hosszútávú járaton is utaztál. Ott a pilóták váltják egymást, dupla személyzet van.... tehát biztosan kijött a cockpitből valaki, meg be is ment. Ha ott ülsz közel akkor látnod kellett - volna. Hacsak nem 747-es volt, mert némelyiken fent a púpban van külön wc.

A pilóták wc használatának komoly szabályai vannak... Például a légiutaskísérő elbarikádozza a pilótafülkéhez vezető utat amíg a pilóta kijön. Lehet emiatt nem láthattad.

2021. jún. 30. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!