Magyarországon kívül közlekedik még valahol Európában légkondi nélküli vonat?
Persze hogy közlekedik. Svájcban és Olaszországban is utaztam nemrég klíma nélküli kocsikkal. Csak hogy Ny-Európát említsem.
A környékünkön pedig nyilván van, Ausztria, Szlovénia, Horvát, Szerb, Román......., Szlovák, Cseh, Lengyel.
Németeknél is közlekedik.
Sorolhatnám sokáig, de csak itt van az a felfogás, hogy Mo-n kívül mindenhol még a Toi-Toi is klimatizált.
Hát kb mindenhol.
Azért nem voltak ám még 15-20 éve sem ennyire nyafkák az emberek hogy nem bírtak ki egy kis meleget.
"Azt azért tegyük hozzá, hogy 15-20 éve nem is voltak ekkora kánikulák nyáron."
Hogyne lettek volna. 2000 környékén is voltak 40 fokok. Elég a napi max hőmérséklet rekordokat böngészni, már ott kibukik...
Pl a mai max rekord 37,5 fok volt 1994-ben Örkényben
A holnapi max rekord 39,5 1935-ben Bábolnán
Holnapután 37,9 1994-ben Szeghalmon
Azutáni: 38,9 1950-ben Pécsen
Azután: 40,3 1950-ben Ásotthalmon
Azután: 38,4 2012 Túrkeve
Azután: 38,5 1950 Ásotthalom
Azután: 39,5 1950 Zalaegerszeg
Azután: 41,3 1950 Pécs
Azt hiszem, röviden cáfoltam az állításod.
"Azt hiszem, röviden cáfoltam az állításod."
Csak senkit nem érdekel! :D
És köze sincs a kérdéshez.... :D
Az én korosztályom évtizedekig utazott 40-50 fokos vonaton, metrón, villamoson, buszon.
És?
Beledöglöttünk?
Nem!
"Beledöglöttünk? Nem!"
De az agyad láthatóan meglágyult.
Mert az nem tűnt fel, hogy a 3-as válaszoló hibás állítására reagáltam. :) És hogy téged ez a válasz érdekel-e vagy sem, no az tényleg senkit nem érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!