Már nem kell maszk volánbuszon és vonaton?
Megnéztem a híroldalakat és a fent említett vállalatok Facebook oldalát is. Semmi ilyensmit nem olvastam, viszont instagramon több ember sztorijában is láttam, hogy nem viselnek vonaton maszkot.
És ezek az emberek, akiket követek nem vírustagadók, tudtommal az értelmesebb fajták.
Most akkor mégis szabályt szegnek?

Már maga az oxigénhiány is egészségtelen, amit a hosszú ideig tartó maszkhasználat okoz. Hogy miért, azt remélem, nem kell ecsetelnem. Emellett a használt maszk kiváló táptalaj a legionella baktériumnak, amely kedveli a meleg és nedves helyeket. Ennek a belélegzése légiósbetegséget okozhat, aminek a tünetei nagyon hasonlóak a covidéhoz, csak gyakrabban válhat súlyossá.
Nem ugyanaz a maszk. Eleve nagyon sokféle maszkot lehet kapni kereskedelmi forgalomban, mind nem lehet ugyanolyan. Az egységsugarú állampolgár nincs tisztában azzal sem, hogy milyen gyakran kell a maszkot cserélni, de ha tisztában lenne vele, akkor sem lenne pénze rá a magyar átlagfizetésből.

Kötelező, volt hogy pár km gyaloglás után kellett felvenni, természetesen a 30 fokban...
A nedves maszk biztos nagyon véd, kb. semmi értelme nincs a jelenlegi helyzet mellett.

#14.A vicc hogy érvényes oltási igazolvánnyal sem lehet megtenni.
Azért felvetődik ilyenkor a kérdés hogy akkor az oltásnak is így mi értelme volt?

"A vicc hogy érvényes oltási igazolvánnyal sem lehet megtenni."
attól hogy be vagy oltva még hordozhatod a vírust és át is adhatod másoknak. az oltás csak téged véd, a környezetedet nem!
Holnap mondatok misért értetek idiótákért!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!