BKK automatákból már nem lehet készpénzzel fizetni vagy mi van?
Figyelt kérdés
Kosztolányin akartam automatából havi bérletet venni ahogy szoktam erre átvan húzva a készpénzes lehetőség meg a másik és csak bankkártyával lehet, pedig eddig ott lehetett készpénzzel is hisz mindig ott vettem. Ma nem tudtam. Pedig a vírus azért már lecsengett, miért nem lehet ott készpénzel fizetni? Más automatákból sem lehet akkor gondolom ha a koszin nem lehet? Valahol van erről valami információ mert tök értetlenül áltam ott és töröltem a fizetést hisz tovább se tudtam haladni.2021. jún. 15. 19:28
1/2 Vortrex válasza:
Ez ilyen anti-csöves megoldás, Blahán szerintem még a vírus előtt se lehetett kpval fizetni
2/2 anonim válasza:
Mivel nagyon sok a rongálás, egy csomó automata készpénzkezelő rendszerét már meg sem javítják. Ugyanez nem gond a bankkártyás egységekkel, hiszen azt nem éri meg megrongálni. Ráadásul rongálás nélkül is van, hogy átmeneti visszajáróhiány vagy megtelt pénzkazetta miatt le tiltja a szoftver a készpénzes vásárlást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!