Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi idő alatt érne el egy...

Mennyi idő alatt érne el egy dízelvontatású vonat a csepeli hévvégállomásról a keletiig bármiféle pályamódosítás nélkül?

Figyelt kérdés
Utasokkal együtt természetesen és feltételezzük, hogy a Szabadkikötőnél a vonat másik végére kapcsolandó mozdony már ott van.
2021. jún. 14. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
23 perc alatt.
2021. jún. 14. 22:07
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném. Pesterzsébetről is 17 perc odaérni.
2021. jún. 14. 22:10
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Igen, és? Melyik részéről? Csepelről egyszerűbb.
2021. jún. 14. 22:15
 4/17 A kérdező kommentje:
Te valami vidéki paraszt vagy, aki még életében nem járt Csepelen?
2021. jún. 14. 22:19
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok vidéki paraszt, amennyiben degradálóan szeretnéd használni ezt a kifejezést, de szerintem ne fáraszd magad ezzel, még megerőlteted magad szellemileg.

Csepelen laktam 28 évig, Pesterzsébet pedig szintén nagy kerület, de még továbbra sem sikerült megválaszolnod, Pesterzsébet melyik részére gondolsz.

Egyébként egy nagy fszasság a kérdésed, ugye tudod?

2021. jún. 14. 22:22
 6/17 A kérdező kommentje:
Pesterzsébeten egyetlen állomás van, ahonnan közlekedik a Keletiig vonat, szóval szerintem csak egy vidéki parasztnak ugorja meg a szellemi teljesítményét, hogy Pesterzsébet melyik részéről van szó.
2021. jún. 14. 22:23
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

Ide figyelj te nagyon hülye! Akkor olvasd el újra a kérdésed, és keress benne logikát! Ha találsz, akkor elismerem, hogy logikusan gondolkodva egy megálló jöhet szóba Pesterzsébetet figyelembe véve. De mivel fikciókkal kitömött kis agyadban hülye dolgok sokasága lebeg egyszerre, így nehéz komolyan venni a zagyva kérdésedet.

Másrészt: írtam egy hasraütésszerű 23 percet. Miért is ne lehetne annyi? Mit tudunk erről a telibebszabott dízel mozdonyról? Sebesség, megállók, satöbbi? Fogadd el a 23 percet és menj aludni, holnap reggel 0-ik órád lesz, várnak a kispajtásaid.

2021. jún. 14. 22:28
 8/17 A kérdező kommentje:

Újraolvastam, és minden logikus benne.

Ne idegbeteg hülyék válaszoljanak a továbbiakban, ha kérhetem.

2021. jún. 14. 22:29
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg egy ilyen bunkónak ne válaszoljon egyikünk sem.
2021. jún. 14. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne! Ebben a témában csak egy idegbeteg hülye van, a kérdező.

Apropó "paraszt": szépöcsém, ha a paraszt vidéken nem szarna, te Pesten nem ennél.

2021. jún. 14. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!