Mennyi idő alatt érne el egy dízelvontatású vonat a csepeli hévvégállomásról a keletiig bármiféle pályamódosítás nélkül?

Nem vagyok vidéki paraszt, amennyiben degradálóan szeretnéd használni ezt a kifejezést, de szerintem ne fáraszd magad ezzel, még megerőlteted magad szellemileg.
Csepelen laktam 28 évig, Pesterzsébet pedig szintén nagy kerület, de még továbbra sem sikerült megválaszolnod, Pesterzsébet melyik részére gondolsz.
Egyébként egy nagy fszasság a kérdésed, ugye tudod?

Ide figyelj te nagyon hülye! Akkor olvasd el újra a kérdésed, és keress benne logikát! Ha találsz, akkor elismerem, hogy logikusan gondolkodva egy megálló jöhet szóba Pesterzsébetet figyelembe véve. De mivel fikciókkal kitömött kis agyadban hülye dolgok sokasága lebeg egyszerre, így nehéz komolyan venni a zagyva kérdésedet.
Másrészt: írtam egy hasraütésszerű 23 percet. Miért is ne lehetne annyi? Mit tudunk erről a telibebszabott dízel mozdonyról? Sebesség, megállók, satöbbi? Fogadd el a 23 percet és menj aludni, holnap reggel 0-ik órád lesz, várnak a kispajtásaid.
Újraolvastam, és minden logikus benne.
Ne idegbeteg hülyék válaszoljanak a továbbiakban, ha kérhetem.

Tényleg ne! Ebben a témában csak egy idegbeteg hülye van, a kérdező.
Apropó "paraszt": szépöcsém, ha a paraszt vidéken nem szarna, te Pesten nem ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!