Megbüntettek a buszon. Adtak csekket, de elrontottam. Azt hogyan lehet másképpen feladni? (nem azzal a csekkel)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:21
Neked van igazad!!!A pisilő csöves semmi amit Te irtál...,én anno utaztam a 41-es villamoson és felszállt egy csöves de olyan sz@rszag kerekedett,hogy a villamos vége csaknem kiürült,mert mindenki menekült a szagtól!Nah,és ilyen szarszagú villamoson,még jegyet is lyukasszak?? Undoritó az egész!Éljen az ingyenközlekedés!!!!Ti meg okostojások fizessetek helyettem is!:P:D
A 02:21-es nem arra buzdított mindenkit, hogy ingyen utazzanak, hanem arra, hogy NE utazzanak. Tessék: lehet kerékpározni, gyalogolni. Ha annyira undorító, koszos, büdös a jármű, nem muszály fellszállni. Én is bringával, vagy kismotorral közlekedem, és ha egész hónapban mindenhova a kis mocikámmal megyek, akkor sem költök benzinre annyit, mint a bérlet lenne. És nem valami menő motorkám van, de elvisz mindenhová, nem ülök a dugóban sem autóban, sem tömegközlekedési eszközön. Ezzel, meg a bringával mindenhol el tudok menni, a legszűkebb utcákban is.
Viszont van kötelezőm a kismotoromra, sőt a kútnál is fizetek tankolás után. Sőt a bringámat sem loptam, hanem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!