Megbüntettek a buszon. Adtak csekket, de elrontottam. Azt hogyan lehet másképpen feladni? (nem azzal a csekkel)
Elöször is elég nagy balek vagy,hogy bediktáltad a cimet...,az még rosszabb hogy be is akarod fizetni!!De Te tudod... Én mindig azt mondom nincs nálam semmi iagzolvány és jeggyel utazom utólag se tudom bemutatni a bérletet!Ilyenkor azt mondja,hogy "akkor szálljon le..."
És megyek a következővel=)
Gratulálok utolsó nagyon sokat segítettél a kérdezőnek! Balfék...
Kérdező, nem írtad, hogy hol történt az eset.
Szerintem legtisztább, ha bemész a közlekedési társaság irodájába és vagy kérsz új csekket vagy ha lehet a helyszínen befizeted. A BKV-nál például lehet az Akácfa utcában is befizetni.
Okos válasz!!! Miért fizetsz áramért, vízért, gázért? Azok is "csak" szolgáltatók.
Akiknek meg muszály jegyet/bérletet venni, a sok bliccelő, meg hamis adatokat bediktáló, esetleg leszálló potyázók miatt fizetik rá ingüket-gatyájukat egy átlagos családban.
Miért kell itt is arra buzdítani: bliccelj, hazudj, ne fizess bírságot.
Én nem kell azzal jönni, hogy mennyi pénzt tapsolt el a vezérkar, mert sokban borulnak a bilik a többi szolgáltatónál is. Akkor tényleg ne fizessünk semmi szolgáltatásért, mert a górék lenyúlják a milliókat, milliárdokat. De ne autózz, mert a MOL-t gazdagítod, ne utazz se MÁV-val, se Volánnal, és ne legyen folyószámlád se, ne vásárolj semmit, mert a multik zsebét tömöd. Vonulj el egy tanyára, ahol áram sincs, és élj abból, amit megtermelsz. Akkor csak magadnak adsz.
szerintem meg lopjon mindenki magának egy autót, minek fizetnénk azért, amit más is kifizethet helyettünk?
na ezért tart itt ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!