Most már a MÁV tulajdonképpen beismerte, hogy a csepeli HÉV pótlásánál az utasok kényelme sokadlagos szempont volt?
Figyelt kérdés
Olvastam más fórumokon, hogy azért nem a teljes hosszában pótolják (még napközben vagy hétvégén se), mert akkor vonatvezetőket kéne felfüggeszteniük egy időre.2021. jún. 6. 20:40
11/18 anonim válasza:
"Éppen ez a kérdésem, hogy az utasok kényelme sokadlagos szakmai oldalól?"
Még egyszer: dugóban vagy a vasúti átjáróknál állva kb. lincshangulat lenne, ha egyszer ott a használható HÉV-pálya, szóval utasok a mostaninál sokkal kevésbé éreznék figyelembe véve a szempontjaikat. Amúgy egy egészen sima buszos pótlás is rengeteg félreértésre ad lehetőséget, nemhogy egy olyan, aminél napjában többször váltogatják, hogy csak a vonal egy részén, vagy teljes vonalon van. Az utasok úgy éreznék, hogy direkt szórakoznak velük.
12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem kettőnk közül én utazok azzal a hévvel naponta és én jobban tudom, hogy az utasok mit éreznek/éreznének.
2021. jún. 7. 12:50
13/18 anonim válasza:
Szerintem kettőnk közül te állsz hozzá szakmai érvek helyett érzelmi alapon.
14/18 A kérdező kommentje:
Merthogy az a szakmai érv szerinted, hogy én majd meglincselek valakit, amikor a vasúti átjáróban kell várnom?
Ez legfeljebb rágalmazás, mintsem szakmai érv.
2021. jún. 7. 13:01
15/18 anonim válasza:
Ha a saját személyed ellen irányuló rágalmazásként forgatod ki az eszmecserét arról, hogy várhatóan mi fog zúgolódást kiváltani az utasokból, akkor az alapfeltételei sincsenek meg egy értelmes vitának. További szép napot.
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor bocsánat, nem rágalmazás, hanem közösség elleni uszítás. Így jobb?
2021. jún. 7. 13:08
17/18 anonim válasza:
#10 Melyik? Én a Galvani meg az Albertfalvi hidakra gondoltam, azok szerintem a csepeliek érdekét is szolgálnák.
18/18 A kérdező kommentje:
Az Albertfalvai szolgálná a csepeliek érdekét, a galvaninak kb. negatív haszna lesz Csepelre.
2021. jún. 7. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!