Utázás a mozdony vezérállásán lehetséges?
Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne, hogy régóta vasút barát vagyok, és ki szeretném próbálni a mozdony vezérállását, hogyan lehet megoldani? A Trakciónak van szept. 1 étől MFB-s kártyája amit adnak 70.000 forintért, és 1 évig fel lehet szállni vele bármely mozdony vezérállásába.2010. aug. 25. 09:57
1/6 anonim válasza:
Nem értem a kérdésed,hisz megválaszoltad magadnak :-)
Egy évre adnak 70 ezerért egy kártyát az MFB-hez, aztán utazgathatsz kedvedre. Persze vonatjegyet meg kell venni ugyanúgy tehát nem szabadjegy...
Vagy egyetlen alkalomra adnak 5000 forintért, adott vonatra.
Vagy kimész az állomásra és keresel egy jófej vezért. Bár ők egyre kevésbé fognk utaztatni mert komoly a bűntetés neki is neked is. Neki pénz, meg szőnyeg széle, neked meg egy cella valamelyik fogdában, és nem viccelek :(
2/6 anonim válasza:
Szia! Én fel szoktam engedni bárkit de csak a következő megállóig szerintem ha az állomáson megkérdezed valamejik mozdonyvezetőt biztos felengednek.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, rendes vezér lehetsz, jó bevallom, itt úgy sincs név, szoktam mozdonyon ülni, de csak mellékvonalon. Ott nem nagy a VBO mozgás. A kérdésem azért tettem fel, mert szeretnék szilire elmenni egyszer. Unalmas a 60...
2010. aug. 25. 21:31
4/6 anonim válasza:
12:07 vagyok Szilit azt már régóta nem vezetek már lassan 1 éve flirt-et vezetek meg néha M40-et de azt csak ritkán.
5/6 A kérdező kommentje:
Üdvözöllek, egy hete jártam Kelenföld-Székesfehérváron flirtel, sajnos messze lakom a flirtekhez. (Debrecen) Kelenföldről lementem szfehérvárra, onnan szerettem volna Balatonfűzfőre menni, de sajnos Fehérváron közölték, hogy a délibe baleset történt, nem engednek ki egy vonatot sem. Ott ültem fehérváron 3-4 órát. Ám a flirt vezérálláson, ha jól tudom kamera van?
2010. aug. 28. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!