Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy tudok igazolást kérni ha...

Hogy tudok igazolást kérni ha 27 percet késett a busz Budapesten?

Figyelt kérdés

Elkéstem a munkahelyemről így igazolást kell kérnem hogy igazolni tudjam a késésem.

Screenshoot-ot tudtam készíteni a Google térképről a 27 perces késést, de azt nem fogadják el.

A BKK ügyfélszolgálatának telefonáltam, de pofátlanul annyit mondtak hogy miért nem indulok el otthonról 1 órával előbb, majd finom szóval elküldtek az anyámba…

2021. jún. 1. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Orvosi igazolást tudsz vinni esetleg. Azt tuti elfogadják.
2021. jún. 1. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
pesti tömegközlekedésnél erre számítani kell. ha mondjuk másik településről járnál be és a távolsági busz/vonat késett volna az más tészta, ott adnának igazolást.
2021. jún. 1. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az utazási feltételek között szerepel tudomásom szerint, hogy a BKK nem vállal felelősséget a késésekért, kimaradásokért, így igazolást sem ad.
2021. jún. 1. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a pakliban.
2021. jún. 1. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

"Elkéstem a munkahelyemről így igazolást kell kérnem hogy igazolni tudjam a késésem."

ahogy már leírták, nincs rá nagyon opciód

hát mindenesetre részvétem

el nem tudnám képzelni hogy így b*szogasson bárki, kb mint az általános iskolában

2021. jún. 1. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem először csinálta. Mennyivel értél be később?
2021. jún. 1. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a BKK üzletszabályzatát. 15 perc késés után ad igazolást, de a vasúti közlekedésre (HÉV), és helyi közlekedésre nem.
2021. jún. 1. 13:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel, ha emiatt megy a hiszti, azért minden normálisabb helyen ennyi már belefér.
2021. jún. 1. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is trógerség egyszeri alkalom esetén ezen rugóznia bárkinek , főleg, ha menet közben szóltál , hogy nem fogsz beérni. Ráadásul még képernyőfotód is volt. Ahol ennyi bizalom nincs, onnan menekülni kell.
2021. jún. 2. 06:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2021. jún. 6. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!