Hogy tudok igazolást kérni ha 27 percet késett a busz Budapesten?
Figyelt kérdés
Elkéstem a munkahelyemről így igazolást kell kérnem hogy igazolni tudjam a késésem.
Screenshoot-ot tudtam készíteni a Google térképről a 27 perces késést, de azt nem fogadják el.
A BKK ügyfélszolgálatának telefonáltam, de pofátlanul annyit mondtak hogy miért nem indulok el otthonról 1 órával előbb, majd finom szóval elküldtek az anyámba…
2021. jún. 1. 10:51
1/10 anonim válasza:
Orvosi igazolást tudsz vinni esetleg. Azt tuti elfogadják.
2/10 anonim válasza:
pesti tömegközlekedésnél erre számítani kell. ha mondjuk másik településről járnál be és a távolsági busz/vonat késett volna az más tészta, ott adnának igazolást.
3/10 anonim válasza:
Az utazási feltételek között szerepel tudomásom szerint, hogy a BKK nem vállal felelősséget a késésekért, kimaradásokért, így igazolást sem ad.
5/10 anonim válasza:
"Elkéstem a munkahelyemről így igazolást kell kérnem hogy igazolni tudjam a késésem."
ahogy már leírták, nincs rá nagyon opciód
hát mindenesetre részvétem
el nem tudnám képzelni hogy így b*szogasson bárki, kb mint az általános iskolában
6/10 anonim válasza:
Lehet nem először csinálta. Mennyivel értél be később?
7/10 anonim válasza:
Megnéztem a BKK üzletszabályzatát. 15 perc késés után ad igazolást, de a vasúti közlekedésre (HÉV), és helyi közlekedésre nem.
8/10 anonim válasza:
Mondj fel, ha emiatt megy a hiszti, azért minden normálisabb helyen ennyi már belefér.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is trógerség egyszeri alkalom esetén ezen rugóznia bárkinek , főleg, ha menet közben szóltál , hogy nem fogsz beérni. Ráadásul még képernyőfotód is volt. Ahol ennyi bizalom nincs, onnan menekülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!